11 жовт. 2018 16:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

93

0

У Вінниці учаснику АТО вручили сертифікат на придбання автомобіля

У Вінниці учаснику АТО вручили сертифікат на придбання автомобіля

Вінничанину вручили сертифікат на цільову матеріальну допомогу для придбання легкового автомобіля у розмірі 312 тисяч 73 гривні


У Вінниці учаснику АТО вручили сертифікат на придбання автомобіля

 11 жовтня з нагоди Дня захисника України, учаснику антитерористичної операції на Сході України Юрію Лукіянчуку видали сертифікат на матеріальну допомогу для придбання легкового автомобіля у розмірі 312 тисяч 73 гривні.

«Хочеться підібрати слова вдячності міській раді, яка змогла виділити кошти на автомобіль, у такий важкий момент для держави. Дуже шкода, що місто не пристосовано до автомобілізації, багато новобудов у місті, хочеться, щоб на цей аспект звернули увагу.

До прикладу, побудували цілий мікрорайон Поділля. Там майже у кожної сім’ї є автомобіль, а місць для паркувань немає. Зараз з’явиться у мене автомобіль, виникнуть проблеми з паркуванням також. Тому тут є свої нюанси, але скільки позитивного, стільки й від’ємного», – зазначив Юрій Лукіянчук.

Автомобіль родина вирішила купити китайського виробництва, кажуть, що за витратами пального та енергономіці буде більше зручніший.

«У нашій родині три учасника бойових дій, починаючи з 2014 року. Те, що ми отримали сертифікат на автомобіль – перша допомога для нашої сім’ї від держави за роки війни», – каже дружина Юрія – Емма Лукіянчук.

Нагадаємо, за рішенням засідання виконавчого комітету від 27 вересня 2018 року, з бюджету Вінниці виділили кошти на придбання автомобіля учаснику антитерористичної операції на Сході країни.

У Вінниці учаснику АТО вручили сертифікат на придбання автомобіля

У Вінниці учаснику АТО вручили сертифікат на придбання автомобіля - фото 2

У Вінниці учаснику АТО вручили сертифікат на придбання автомобіля - фото 3

У Вінниці учаснику АТО вручили сертифікат на придбання автомобіля - фото 4

У Вінниці учаснику АТО вручили сертифікат на придбання автомобіля - фото 5

У Вінниці учаснику АТО вручили сертифікат на придбання автомобіля - фото 6

Вінниця.info