15 верес. 2010 14:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

40

0

У Вінниці в магазині чоловік розрахувався 500-гривневою сувенірною купюрою

У Вінниці в магазині чоловік розрахувався 500-гривневою сувенірною купюрою

Купив пакет вина та пачку цигарок


У Вінниці в магазині чоловік розрахувався 500-гривневою сувенірною купюрою

У Вінниці в одному з нічних магазинів, розташованого у житловому мікрорайоні «Вишенька», за товар чоловік розрахувався 500-гривневою сувенірною купюрою.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю управління МВС у Вінницькій області.

За повідомленням, близько опівночі в лікеро-горілчаному магазині, де була невеличка черга, невідомий чоловік попросив пропустити його без черги, тому що він поспішав. Люди до його прохання віднеслись з розумінням. Чоловік замовив пакет вина та пачку цигарок і дав продавцю, з якою був знайомий, гроші у сумі 500 гривень. Отримавши товар та здачу чоловік залишив магазин.

Коли розійшлась черга, жінка-продавець перераховуючи гроші, помітила, що 500-гривнева купюра була не справжньою. На папірці зовні схожому на 500 гривень були написи – «Це не гроші, це приколи», «Банк Урувай», «500 гришок», «Григорій Гришко».

Ошукана жінка звернулась до Ленінського відділу міліції із заявою про те, що один з покупців розрахувався з нею несправжню 500-гривневою купюрою.

Протягом доби, чоловіка який розрахувався даною купюрою, було затримано. Ним виявився 32-річний непрацюючий місцевий житель.

Він пояснив, що не так давно у його матері був день народження, і дана купюра знаходилась серед грошей подарованих гостями. Коли він йшов до магазину, то взяв з тих грошей 500 гривень, а те, що вони не справжні - він не знав, тому що купюру не роздивлявся.

В діях чоловіка вбачаються ознаки злочину передбачені ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство».

 

ВИННИЦА.info


0
0