3 січ. 2018 09:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

89

0

У Вінниці в минулому році заасфальтували ділянки на 36 вулицях

У Вінниці в минулому році заасфальтували ділянки на 36 вулицях

 В минулому році у приватному секторі заасфальтували рекордну кількість доріг


У Вінниці в минулому році заасфальтували ділянки на 36 вулицях

 З початку 2017 року у приватному секторі Вінниці на умовах співфінансування заасфальтовано ділянки на 36 вулицях. З кожним роком все більше людей долучаються до цієї програми, за якою переважна більшість коштів на ремонт надається з міського бюджету.

Про це повідомляє прес-службa Вінницької міської рaди.

Починаючи з 2009 року у Вінниці заасфальтовано ділянки на 126 вулицях на умовах співфінансування. У 2009 році роботи були проведені лише на двох вулицях, у 2010 –на чотирьох. У 2015 році новий асфальт був постелений уже на ділянках 16 вулиць.

Наприкінці 2016 року від мешканців приватного сектору надійшло більше п’ятдесяти заявок на участь у співфінансуванні асфальтування доріг приватного сектору. «В цьому році було заасфальтовано ділянки на 36 вулицях. До робіт приступили як тільки дозволили погодні умови – з травня. Асфальтування розпочалось з мікрорайонів Корея та Старе місто. Тут заасфальтували 2-й провулок Пестеля та частину вулиці Богомольця.

Потім заасфальтували ділянку по вулиці Максима Рильського, Івана Франка, 1-му провулку Топольського, роботи продовжились на вулиці Замковій, де вони розпочались у минулому році. Також новий асфальт постелили по вулиці Олега Кошового, на тупику Петрусенка, на 2-му провулку Черняховського у Сабарові.

На умовах співфінансування з мешканцями виконано асфальтування ділянок вулиць О.Гончара, Генерала Арабея, Залізничної, Набережної, провулку Зоряний. Новий асфальт з’явився й по провулку та вулиці Квітневій, вулиці Свідзінського та 3-му провулку Свідзінського (що у мікрорайоні Пирогово) тощо.

Також заасфальтовано ділянки по вулицях Пугачова, Серафимовича, Привокзальній, Кооперативній, Вишневського, Маяковського, Добролюбова, пішохідну доріжку від вулиці Української,62 до провулку Смирнова,59 Крім того, роботи проведено по А. Кримського, провулках Дерев’янка, Талаліхіна, Привокзальний, 1-го провулку Глінки, 2 пров. Молодогвардійському, 1-му провулку Пирогова, 2-му провулку Комарова, вулицях Руданського та Учительській.

Вiнниця.info