24 черв. 2016 12:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

129

0

У Вінниці в «прозорому офісі» видаватимуть права і реєструватимуть авто

У Вінниці в «прозорому офісі» видаватимуть права і реєструватимуть авто

 В прозорому офісі на Брацлавській будуть нові послуги


У Вінниці в «прозорому офісі» видаватимуть права і реєструватимуть авто

 У Вінниці у «Староміському відділенні» Прозорого офісу, що на вул. Брацславській, 85 (колишня Островського) будуть проводити іспити для майбутніх водіїв, видавати водійські посвідчення і реєструвати транспортні засоби.

Відповідне рішення Про реалізацію проекту із організації надання адміністративних послуг у сфері реєстрації транспортних засобів та видачі посвідчень водія, затвердили на сесії Вінницької міськради 24 червня.

«Зараз вінничани реєструють транспортні засоби та отримують водійські посвідчення в регіональному сервісному центрі МВС, що на Ботанічній. Ми, в рамках розширення надання адміністративних послуг, хочемо на Староміському центрі утворити паралельний центр, де вінничани могли б реєструвати транспортні засоби і отримувати посвідчення водія, здавати там іспити і так далі… Процес не простий, тому що різні відомства по різному дивляться на цю ситуацію, але в нас підписаний меморандум з центральним регіональним сервісним центром щодо проведення такої роботи.

Там (в прозорому офісі – ред.) працюватимуть наші фахівці і буде частина фахівців обласного сервісного центру. Але ми переслідуємо ціль – покращити послуги для людей: щоб вони не стояли в чергах, щоб могли ефективно оформити документи, зменшити корупційні прояви.

В цьому році ми повинні почати з організаційних моментів та проведення ремонтних робіт щодо облаштування території для потреб центру і забезпечення робочих місць в центрі адміністративних послуг», - прокоментував рішення мер Вінниці Сергій Моргунов.

Вінниця.інфо