16 січ. 2017 10:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

41

0

У Вінниці вакансія на посаду директора «Агенції регіонального розвитку»

У Вінниці вакансія на посаду директора «Агенції регіонального розвитку»

 Оголосили конкурс 


У Вінниці вакансія на посаду директора «Агенції регіонального розвитку»

 Вінницька ОДА оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора Установи «Агенція регіонального розвитку Вінницької області».

Оголошення розміщено на сайті Вінницької облдержадміністрації.

Вимоги до кандидата на посаду:

1. Наявність громадянства України.

2. Наявність повної вищої освіти фінансово-економічного, юридичного або адміністративно-управлінського спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста;

3. Досвід роботи на аналогічних посадах у міжнародних компаніях чи проектах не менше 4 років або досвід роботи управління в проектах технічної допомоги та роботи в області менеджменту в інших проектах не менше 5 років, досвід реалізації грантових проектів;

4. Знання чинного законодавства України в сферах державної служби, місцевого самоврядування, трудового права та знання інших нормативно-правових актів, що стосуються діяльності Агенції;

5. Володіння українською мовою, знання англійської (іншої іноземної) мови; володіння основами діловодства, персональним комп’ютером у режимі користувача.

6. Володіння етикою ділового спілкування та ведення переговорів; мати досвід взаємодії із закордонними фондами та іншими донорськими організаціями, спонсорами; високі комунікаційні здібності.

Документи на конкурс приймаються до 11 лютого 2017 року за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7 оф. 125. Додаткові відомості про умови конкурсу можна одержати за телефоном: 50-85-80.

Нагадаємо, Керівником Агенції регіонального розвитку Вінниччини в червні було тимчасово призначено Валерія Нікітюка.

Як відомо, 30 березня 2016 року депутати Вінницької обласної Ради першими в Україні схвалили рішення про Агенцію регіонального розвитку Вінницької області. Обласна Рада, Вінницька ОДА та Асоціація органів місцевого самоврядування стали співзасновниками Агенції.

Вінниця.infо