20 лют. 2012 16:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Місто
0

44

0

У Вінниці ведучу «Нового каналу» заліпили снігом

У Вінниці ведучу «Нового каналу» заліпили снігом

Журналісти телеканалу «ВІТА» зробили із снігу Ольгу Фреймут


У Вінниці ведучу «Нового каналу» заліпили снігом

Колектив телеканалу «ВІТА» зліпив із снігу сюжет телепрограми «Ревізор» у Вінниці, яку веде Ольга Фреймут на телеканалі «Новий».

Так 19 лютого тележурналісти «відповіли» ведучій цієї програми на критику рідного міста під час щорічного конкурсу снігової творчості «Парад Сніговиків», який проходив у Вінниці. Ведучу програми «Ревізор» вони посадили біля пам’ятника архітектору Г. Артинову.

Загалом у «параді» цього року взяли участь 121 команда. Всі учасники отримали солодкі призи та подарунки від організаторів конкурсу – відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради. За словами начальника відділу Руслана Анфілова, перемогу отримали снігові скульптури: «дракон-велетень», «казкова фортеця», «черепаха Євро-2012», «євро-сніговик», «снігова родина» та «сніговий фотоапарат».

Найбільшу снігову скульптуру з драконом, який вивержував  дим та феєрверк , зробила команда молодих вінницьких майстрів у складі: Коломійця Олексія, Гнатюка Олександра, Бичка Віктора та Петренка Дениса.

А один з рестораторів – італієць Лучо не тільки разом з працівниками ресторану зліпив італійського сніговика, а побачивши таку кількість дітей на конкурсі, запросив усіх «бамбіно» на справжню італійську піцу. До речі, як виявилося, цього дня він святкував свій День народження.

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

\"\"

ВИННИЦА.info, фото надані відділом у справах сім’ї, молоді та туризму Вінницької міської ради


0
0