30 верес. 2018 10:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Культура
0

84

0

У Вінниці відбувся кастинг шоу «Х-фактор»: хто пройшов далі. Відео

У Вінниці відбувся кастинг шоу «Х-фактор»: хто пройшов далі. Відео

 «Я мрію, щоб в цьому році тaлaнт з Вінниці переміг в шоу «Х-фaктор», - розповів Шуров.

 

У Вінниці відбувся кастинг шоу «Х-фактор»: хто пройшов далі. Відео

 29 вересня нa СТБ вийшов 5 випуск 9-го сезону вокaльного шоу «Х-фaктор». Проект вперше вирушив до Вінниці. Це рідне місто судді шоу Дмитрa Шуровa.

«Я мрію, щоб в цьому році тaлaнт з Вінниці переміг в шоу «Х-фaктор», - розповів Шуров.

Нa сцену вийшов студент Вінницького медуніверситету, 25-річний Нкосіябо Мaсуку, який приїхaв в із Зімбaбве. Першою прогрaмою, яку він подивився в Укрaїні, був «Х-фaктор», тоді хлопець вирішив, що теж повинен сюди прийти. Більш того, він зізнaвся, що нaвіть російську мову вивчив зa піснями Олегa Винникa. Однaк голос Нкосіябо суддів не врaзив і студент не пройшов дaлі.

Талановита 32-річна Маша Чанева на кастингу в Вінниці виконала пісню переможниці «Євробачення» Марії Шерифович «Molitva», яку в 2007 році співала вся Європа. Дівчина пройшла до тренувального табору.

 Потім на сцену вийшов гурт під назвою «Руки в Брюки». Вони заспівали авторський хіт «Мальчик», яким підкорили глядачів. Від суддів гурт отримав чотири «Так» тому пройшов до наступного туру. Після їхнього виступу на сцену вийшли Настя Каменських і Дмитро Шуров, які зіграли на інструментах.

Валентин Столярчук, наступний учасник вінницького кастингу 9 сезону шоу «Х-фактор», завжди хотів співати. Кремезний і ставний чоловік навіть подумати не міг, що страшна хвороба змусить його так сильно боятися за своє музичне майбутнє. Прогнози лікарів були невтішними. І ніхто не міг пообіцяти 29-річному Валентину, що після важкої операції він знову зможе співати. Але бажання займатися музикою перемогло. Чоловік виконав відому композицію «Shape of My Heart» і пройшов у наступний етап проекту.

Потім вийшла виступати неординарна дівчина Ліора Котляр, яка прийшла, за її словами, «творити чудо» на сцені Х-фактору. Вона заспівала пісню Imagine Dragons – «Radioactive». Судді сказали чотири «Так», тому Ліора пройшла до тренувального табору.

30-річний Василь Туркін все своє життя продовжував справу батька. Але потім зрозумів, що його покликання - це не будівництво, а музика. Тому вирішив остаточно розставити всі крапки над «і», виконавши пісню Елвіса Преслі «Can not Help Falling In Love». Хлопець пройшов до наступного туру.

Вікторія Попова дуже любить подорожувати і радувати співом людей в різних куточках світу. Дівчина під акомпанемент гітари виконала веселу авторську пісню «The first time». До неї на сцену піднялися Дмитро Шуров та Настя Каменських, які допомогли їй виступити. Вікторія отримала від членів журі три «Так», лише від Андрія Данилка – «Ні».

Ваня, Артур, Женя і Даня, а разом - група Lucky4. Менше ніж за рік свого існування, український бойз-бенд вже встиг зняти чотири кліпи. На кастингу хлопці презентували одну зі своїх авторських пісень – «Тебе ловлю». Настя Каменських відповіла, що їй сподобався їхній виступ, тому сказала «Так». До неї приєдналися Олег Винник та Pianoboy, проте Андрій Данилко сказав «Ні». Все ж хлопці пройшли до тренувального табору.

Дев’ятим вийшов Валерій Юрченко, який виступає пародистом в різних передачах. Він виконав пісню Валерія Меладзе «Небеса». Проте члени журі довго радилися і вирішили дати Валерію ще дві години, щоб порепетирувати, а тоді прийти знову. Другий раз він заспівав пісню Муслима Магомаєва «Синя вічність». Суддям це виконання сподобалося більше, тому Валерій отримав три «Так», а Дмитро Шуров сказав «Ні».

Енергійна група BAKENBARDY підняла всім настрій своїм виконанням авторського хіта «Стафілокок Дмитро». Таких шалених танців наша сцена давно не бачила.

16-річна Лера Ковалевська, колишня учасниця «Україна має талант», вже не раз була на великій сцені. Але на цей раз дівчина хвилювалася, як ніколи. Дівчина не пройшла до наступного туру.

Провідниця з 28-річним досвідом роботи Ліліана Горулько підкорила шоу своїм співом. Ліліана мріє власним прикладом показати своєму синові, що можливо все. І що за власні мрії варто боротися. Жінка заспівала пісню гурту «Міраж». Думки членів журі розділилися: Настя Каменських та Олег Винник сказали «Так», а Андрій Данилко та Дмитро Шуров – «Ні».

Аміна Джафарова прийшла на вінницький кастинг шоу «Х-фактор-9» не тільки заспівати. Вона спробувала поборотися з власними страхами, а головне - з комплексами. У свої 19-років Аміна Джафарова досі виглядає як маленька дівчинка і постійно звертає увагу на свій ріст - 147 см. ЇЇ виступ та неймовірний голос зачарував суддів, тому вони беззаперечно віддали Аміні чотири «Так».

«Містер 1000 вольт» Юрій Стасюк вдруге спробував підкорити шоу «Х-фактор». Відомий Бердичівський артист і бізнесмен має серйозні плани на творче майбутнє - заспівати в дуеті з Олегом Винником і стати професійним артистом.

Вчителька математики Олена Пасіхова, яку просто обожнюють її учні, теж вийшла на сцену. Дівчина виконала енергійну пісню Gloria Gaynor – «I Will Survive», яка вразила членів журі. В результаті виступу судді віддали їй чотири «Так».

Гурт «Фаля» виконав оригінальну авторську пісню «Не хочеш срати – не мучай ср*ку». Судді шоу були здивовані їхнім виступом, тому почали критикувати тріо. У музикантів два «Ні» та два «Так».

Завершив кастинг у Вінниці талановитий Олександр Куцелік з піснею «I Started A Joke». Хлопець пройшов далі.

Вінниця.info

title

title

title

title

title

title

title

title

title

title

title

title

title

title

title

title

title