12 берез. 2018 10:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

136

0

У Вінниці вночі перекинувся автомобіль «Део»

У Вінниці вночі перекинувся автомобіль «Део»

 На вулиці Гонти перекинувся автомобіль «Део»


У Вінниці вночі перекинувся автомобіль «Део»

 12 березня близько першої години ночі у Вінниці на вулиці Гонти перекинувся автомобіль «Део Ланос». Попередньо цей автомобіль спричинив ще одне ДТП тікаючи від патрульних. Водій та пасажир не постраждали.

Про це Вiнниця.info повідомили очевидці події. Інформацію підтвердили у прес-службі патрульної поліції Вінницької області.

«Дві аварії вчинив водій, втікаючи від поліцейських. В ніч з 11 на 12 березня, близько 1-ї години, поліцейські батальйону «Вінниця» помітили, як двоє чоловіків з явними ознаками алкогольного сп’яніння на вулиці Привокзальній сіли в автомобіль Lanos і почали рух. Поліцейські послідували за ними та подали сигнал про зупинку, однак водій на цю вимогу відреагував лише збільшенням швидкості. Орієнтування на машину передали в радіоефір патрульним. Втікаючи від поліцейських, на вулиці Батозькій водій зіткнувся з автомобілем Volkswagen Т4 та поїхав далі.

На вулиці Гонти він не впорався з керуванням, наїхав на бордюр, після чого автівка перевернулась. На щастя, в результаті обох ДТП ніхто з людей не постраждав. Поліцейські втікачів затримали. На водія склали протоколи за вчинення 2-х дорожньо-транспортних пригод (ст. 124 КУпАП), адмінматеріали за зникнення з місця події (ст. 122-4), а також за відсутність посвідчення водія (ч. 2 ст. 126). В обох чоловіків патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння», - повідомили в патрульній поліції.

Чи дійсно водій керував автівкою напідпитку, дізнаємось за кілька днів, коли в медзакладі будуть готові результати аналізів.

Нагадаємо, 9 березня на автошляху М-1 сполученням «Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський» на заокругленій ділянці об’їздної дороги м. Калинівки сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «Фолькваген-Пасат», внаслідок якої загинула 18-річна дівчина.

У Вінниці вночі перекинувся автомобіль «Део»

У Вінниці вночі перекинувся автомобіль «Део» - фото 2

У Вінниці вночі перекинувся автомобіль «Део» - фото 3

У Вінниці вночі перекинувся автомобіль «Део» - фото 4

Вiнниця.info, фото надані читачами та патрульною поліцією.