26 черв. 2017 17:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

48

0

У Вінниці вперше відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств. Приїдуть спортсмени з різних країн

У Вінниці вперше відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств. Приїдуть спортсмени з різних країн

 Турнір зі змішаних єдиноборств за участі найсильніших спортсменів з України, Азербайджану, Вірменії та Молдови.


У Вінниці вперше відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств. Приїдуть спортсмени з різних країн

 1 липня у Вінниці вперше відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств за участі найсильніших спортсменів з України, Азербайджану, Вірменії та Молдови.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міськради.

Цієї суботи у вінницькому СК «Нокаут» відбудеться перший у нашому місті професійний турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC». Початок боїв о 20:00, вони триватимуть близько трьох годин. Турнір пройде в рамках Міжнародної бійцівської ліги WWFC, куди входять найсильніші спортсмени Європи.

На ринг вийдуть найсильніші представники змішаних єдиноборств з різних регіонів України, Азербайджану, Вірменії та Молдови. Вони боротимуться за підвищення в класі, а вінничани – за входження до «шердогу» (міжнародного рейтингу).

У рамках вінницького турніру «Road to WWFC» заплановано 15 поєдинків. У більшості з них візьмуть участь вінничани, майстри спорту міжнародного класу і України з різних видів спорту: бойового самбо, годзюрю карате-до, фрі-файту, ММА тощо. Напередодні боїв, 30 червня, в ТРЦ «Скай-парк» з 18-ї години проходитиме урочиста церемонія зважування учасників.

«Це п’ятий з турнірів серії «Road to WWFC». Проект покликаний дати молодим спортсменам, які досягли певних висот в єдиноборствах, можливість спробувати себе на професійній арені, виступити зі спортсменами свого рівня. Вони змагаються в рівних умовах, ми їм забезпечуємо безкомпромісне суддівство. Наша головна задача – дати можливість проявити себе кожному спортсмену, підтримати перспективних та талановитих», – каже віце-президент Міжнародної ліги WWFC Володимир Шемаров.

«У Вінниці досить велика кількість талановитих спортсменів в різних видах спорту. А людині, яка досягнула великих висот на любительському рівні, потрібно переходити на професійний рівень, і саме ці змагання можуть бути поштовхом для цього. У турнірі планується 15 поєдинків, участь в яких візьмуть спортсмени з Молдови, Азербайджану, Вірменії, України, зокрема з Вінниці, – зазначив депутат Вінницької міської ради, представник Міжнародної ліги WWFC у Вінницькій області Вадим Кудіяров. – За  підтримки спорткомітету ми постійно виїжджаємо на змагання, проводяться збори, це дає змогу забезпечувати відповідний рівень спортсменів».

«Вінниця ще раз підтверджує високий статус спортивного міста. Ми всі знаємо, що наше місто вже вкотре займає перше місце в Україні за комфортністю життя і приємно, що спорт в цьому не відстає. Адже у нас відбувається чимало міжнародних спортивних заходів, в тому числі турніри з акробатики, гімнастики тощо. А тепер – ще й турнір зі змішаних єдиноборств за участі найсильніших спортсменів з України та зарубіжжя», – каже голова спорткомітету Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Вінниця.info