13 квіт. 2016 13:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

53

0

У Вінниці з-під варти випустили трьох підозрюваних у викрадені студента

У Вінниці з-під варти випустили трьох підозрюваних у викрадені студента

 Вінничан судять за викрадення студента, і вимагання мільйону гривень викупу


У Вінниці з-під варти випустили трьох підозрюваних у викрадені студента

12 квітня Вінницький міський суд змінив запобіжний захід тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт для трьох вінничан, яких підозрюють у викрадені студента. Рішення оголосив суддя Вінницького міського суду Сергій Клапоущак.

Про це повідомив прокурор прокуратури Вінницької області Євгеній Багрій.

«За трьома клопотаннями зі сторони захисту було змінено запобіжний захід відносно підозрюваних - з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. Відносно ще одного підозрюваного розгляд справи перенесено», - повідомив прокурор.

Серед трьох підозрюваних, яким змінено міру запобіжного заходу на домашній арешт, один – підозрюваний в організації злочину.

Прокурор також повідомив, що підозрювані - жителі міста Калинівки, Вінниці та селища Стрижавка знаходилися під арештом з 4 березня.

Нагадаємо, 3 березня 2016 у центрі Вінниці викрали студента та вимагали викуп у сумі 1 млн гривень. Наступного дня 4 березня 2016 року викрадачів затримали в Погребищенському районі. Ними виявились двоє жителів м. Калинівка віком 30 та 32 роки, один 20-річний житель м. Вінниці, та житель Вінницького району, віком 23- роки.

15 березня в суді розглядали справу щодо зміни запобіжного заходу тримання під вартою одного з підозрюваних.

ВИННИЦА.info