24 лют. 2017 12:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

88

0

У Вінниці невідомий з рогатки обстріляв тролейбус

У Вінниці невідомий з рогатки обстріляв тролейбус

 Заміна на нове скло обійдеться у 4000 грн 


У Вінниці невідомий з рогатки обстріляв тролейбус

 23 лютого близько 19 год.  у Вінниці по вул. Київська  невідомий обстріляв тролейбус №1 маршрутом «ВПЗ - Лугова».

«Мені син розповів, що обстріляли тролейбус. Люди так зрозуміли, що цілили з зброї. Це страшно, бо ми не можемо бути спокійними, якщо таке відбувається у місті», - розповіла вінничанка Ірина.

Факт стрілянини підтвердили у Вінницькій транспортній компанії.

«Це сталося біля зупинки по вул. Станіславського. Тролейбус тільки під’їжджав туди. Рухався у бік вулиці Зулінського. Водій почув хлопок. Зупинився перевірити, що сталося.  Побачив, що  середні двері до салону розбиті. Викликав поліцію. Слава Богу, що нікого не зачепило. Ніхто не постраждав. Проте, замінювати скло дверей доведеться. Це обійдеться приблизно у 4000 гривень», - розповів Вінниця.info Микола Франко, начальник служби безпеки дорожнього руху Вінницької транспортної компанії.

Аби дізнатися, з чого цілив хуліган та чи не затримали його, за коментарем Вінниця.info  звернулась до міської патрульної поліції.

«Факт був зафіксований. Дійсно, люди помітили особу, яка вибігла з двору та стріляла по транспортному засобу. Працівники його наразі не затримали. бо він миттєво втік з місця пригоди. Ми, його звісно будемо розшукувати, адже це хуліганство, пошкодження майна. За це нестиме кримінальну відповідальність. Правда, можу заспокоїти, стріляли не з зброї. Це була рогатка з металевими скобами », - розповів Дмитро Кисличенко, командир батальйону патрульної поліції Вінниці.

Вінниця.info