8 серп. 2016 10:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

75

0

У Вінниці за ніч патрульні «впіймали» 6 п’яних водіїв

У Вінниці за ніч патрульні «впіймали» 6 п’яних водіїв

 Серед порушників два іноземці 


У Вінниці за ніч патрульні «впіймали» 6 п’яних водіїв

 В ніч з 7 на 8 серпня у Вінниці патрульна поліція виявила 6 водіїв, які керували транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Серед порушників – двоє іноземців.

Про це Вiнниця.info повідомила прес-секретар патрульної поліції м. Вінниці Тетяна Фіщук.

«За ніч поліцейські склали 6 протоколів по ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння). У водіїв були вилучені водійські посвідчення.

Серед правопорушників двоє іноземців - молоді хлопці, яких зупинили на Келецькій. Одного о 3-й годині ночі, другого близько 6-ї ранку, хлопці їхали з нічних клубів. Увагу поліцейських привернуло те що одна автівка їхала посеред ночі з вимкненими фарами, другий – не ввімкнув поворот. При перевірці «драгером» на вміст алкоголю в крові, прилад зафіксував 1,23 проміле в одного водія-іноземця та 1,97 проміле – в другого», - повідомила Тетяна Фіщук.

Нагадаємо, п’яний водій за кермом Volkswagen Passat застряв на колії та перекрив рух трамваям.

Як відомо, в Україні втричі збільшили штрафи за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Мінімальний штраф – 10200 гривень та позбавлення водійського посвідчення на 1 рік.

Вiнниця.info