17 верес. 2018 13:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

243

0

У Вінниці закриють проїзд для приватного автотранспорту Соборною

У Вінниці закриють проїзд для приватного автотранспорту Соборною

 У Вінниці обмежать проїзд приватного автотранспорту Соборною 


У Вінниці закриють проїзд для приватного автотранспорту Соборною

 17 вересня у Вінниці на чотирьох перехрестях, де в’їзд на вулицю Соборна, встановили для водіїв знаки попередження, відповідно до яких з 1 жовтня буде заборонено проїзд для приватного автотранспорту. Остаточного рішення про обмеження руху по всій вулиці в мерії ще не прийнято.

В комунальному підприємстві СМЕД ОДР, яке займається організацією дорожнього руху, кажуть, що чекали коли відкриється Київський міст, то Соборна розвантажиться від транспорту, але зараз в центрі залишається великий трафік авто. 

«Знаки, які сьогодні встановили, мають забороняючий характер, але під ним стоїть табличка: 01.10.2018 рік. Тобто знак дає інформацію, що з 1 жовтня знак стане чинним. Зараз ситуація моніториться далі, чи взагалі забороняти рух, чи забороняти частково на окремих ділянках, чи дозволити проїзд в нічний час», - пояснили Вiнниця.info в КП «СМЕД ОДР».

Інформаційні знаки сьогодні встановили в чотирьох місцях: при в’їзді на Соборну з площі Гагаріна, на повороті на вулицю Театральна, на перехресті з вулицею Миколи Оводова та на в’їзді на Соборну з Центрального мосту.

Також на перехресті Соборної Магістратської та Князів Коріатовичів можуть змінити організацію дорожнього руху.

Нагадаємо, що 11 березня 2017 року Вінниці закрили Київський міст. Щоб зaбезпечити безперешкодний рух трaнспорту в місті, нaтомість, відкрили центрaльну вулицю - Соборну.

У Вінниці закриють проїзд для приватного автотранспорту Соборною

У Вінниці закриють проїзд для приватного автотранспорту Соборною - фото 2

У Вінниці закриють проїзд для приватного автотранспорту Соборною - фото 3

У Вінниці закриють проїзд для приватного автотранспорту Соборною - фото 4

Вiнниця.info