14 верес. 2018 17:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

221

0

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото

 У Вінниці відбувся бізнес-інтенсив «HoReCa.ReStart»


У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото

  14 вересня у Галереї «Інтершик» відбувся бізнес-інтенсив «HoReCa.ReStart», де кращі ресторатори та готельєри України ділились історіями успіху, сучасними трендами та прогнозами розвитку галузі із 200-ми учасниками заходу.

Спікери – експерти та практики, які вперше зібрались у Вінниці, щоб поділитися досвідом із початківцями, розказати про нюанси у роботі. Серед них – головний спікер заходу Дмитро Борисов, власник та бренд-шеф однойменної мережі ресторанів, який під кінець заходу провів тренінг по трендах та концепціях, які приноситимуть стабільний прибуток.

«Динамічний розвиток нашого міста і регіону сприяє розвитку готельно-ресторанної сфери. Про актуальність даної теми говорить те, що зі 150 запланованих заявок, нам надійшло більше 200.За останні кілька днів дуже багато дзвінків. Хочеться у рідному місті відвідувати концептуальні та атмосферні кав’ярні, ресторанчики, в яких хочеться залишатися, запрошувати друзів. Але таких закладів у нашому місті не вистачає, як і в Україні. Тому дуже важливим є проведення сьогоднішнього заходу, де ми поговоримо про тренди, сучасні та нові методики розвитку сфери Horeca», – зазначила організаторка заходу Надія Лисецька.

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото

Захід направлено на підвищення якості готельно-ресторанного бізнесу Вінницької області, запровадження сучасних технологій та стандартів, розвиток концептуальних закладів, які формують враження про Подільську гостинність та колорит.

«Сьогодні лише по офіційним даним у готельно-ресторанній галузі у Вінницькій області працює лише 25 тис працівників. Друга цифра, у сфері сільського господарства – 28 тисяч. Задумувався хтось про те, що дуже багато товарів, які пропускаються на Вінниччині вже є світовими брендами? Наприклад, вінницьке сало – це бренд, який люблять всі. Називаємо ми його сало «Адідас», найбільше його люблять в Ізраїлі. Вінницький хрін – той бренд, який знають також те тільки в межах нашої області, в Україні, але й за кордоном. Дуже хотів би, щоб ми мали вінницькі смаколики, які були б зареєстровані, щоб це стало франшизою так, як львівська «Цукерня», – виступив із привітальними словами Перший заступник Голови Вінницької ОДА, Андрій Гижко.

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 2

Під час заходу одна з тем була про розвиток регіональної кухні і під час другої половини фуршету, вінницький етнограф та гастрогід Олена Павлова презентувала гостям заходу давнішні рецепти подільської кухні з креативним та новим підходом. Таким чином, за допомогою цього заходу створюється майданчик, на якому люди між собою спілкуються, обговорювати важливі теми.

«Такі заходи є надважливими, тому що якщо людина хоче покращити свою майстерність в будь-чому, необхідно завжди грати із суперником, який сильніший за тебе, потрібно завжди створювати всередині себе новий вид. Невдах ніхто не любить – це кредо вінницької команди, міського голови, тому ми хочемо бути не тільки одним із найкомфортніших, але й одним із найсмачніших міст України. Якщо ми завтра хочемо бути заможними і здоровими, то нам потрібно сьогодні перестати бути хворими і бідними», – сказав заступник міського голови м. Вінниці, Владислав Сакальський.

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 3

Спікерами заходу були: Дмитро Борисов – власник та бренд-шеф однойменної мережі ресторанів Дмитра Борисова; Оксана Черепанич – перший шеф-кухар «Криївки», технолог громадського харчування, консультант у сфері Horeca, «GREHORI TEXTILE»; Яна Дімітрова – керівник сім’ї ресторанів «Гойра Груп»; Сергій Герасимов – співвласник «Мигово», «Карпатські барви» та «Арніка»; Косенко Юлія – керуюча Сімейним готелем Happy INN, співвласник Bee Smart, власник консалтингової компанії HoReCa Keys; Іван Плачков – винороб, засновник ТМ «Колоніст», президент асоціації Українське бюро винограду і вина, Член Європейської асамблеї професіоналів вина.

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 4

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 5

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 6

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 7

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 8

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 9

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 10

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 11

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 12

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 13

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 14

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 15

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 16

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 17

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 18

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 19

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 20

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 21

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 22

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 23

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 24

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 25

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 26

У Вінниці зібрались відомі ресторатори та готельєри. Фото - фото 27

Вінниця.info