6 серп. 2018 11:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

86

0

У Вінниці злочинець під час затримання побив жінку-поліцейську. Тікаючи впав і травмувався

У Вінниці злочинець під час затримання побив жінку-поліцейську. Тікаючи впав і травмувався

 5 років ув’язнення загрожує вінничанину, який намагався пограбувати жінку та під час затримання наніс ушкодження поліцейському.


У Вінниці злочинець під час затримання побив жінку-поліцейську. Тікаючи впав і травмувався

 4 серпня у Вінниці на проспекті Юності затримали зловмисника, яки  намагався зірвати ланцюжок з перехожої. Чоловік потерпілої та перехожі наздогнали правопорушника та викликали поліцію. Екіпажу патрульної поліції, який прибув на виклик, зловмисник вчинив опір та наніс тілесні ушкодження жінці-поліцейській. Доставлений у кайданках зловмисник намагався втекти з Вінницького відділу поліції.

Про це повідомляє відділ комунікaції ГУ НП Вінниччини.

Близько 21.20 до поліції надійшло повідомлення від 27-річної вінничанки про те, що невідомий чоловік на проспекті Юності, застосувавши силу, намагався зірвати з неї золотий ланцюжок. Чоловік потерпілої та перехожі, які стали свідком цього злочину, наздогнали зловмисника та викликали поліцію.

Затриманий поводився агресивно та чинив опір працівникам патрульної поліції, які прибули на виклик. Зловмисник наніс поліцейській декілька ударів в область голови, внаслідок чого вибив їй зуб, заподіяв забій щелепи та рану правої щоки. Щоб доставити правопорушника у відділ поліції, довелося застосовувати кайданки.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Сергія Синявського, затриманим виявися 27-річний вінничанин, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі. У відділі поліції затриманий поводив себе неадекватно, тому йому запропонували пройти медичне освідування на наркотичне та алкогольне сп’яніння, від якого він відмовився. Спілкуючись зі слідчими, зловмисник виражався нецензурною лайкою, погрожував їм та намагався втекти. Тікаючи, затриманий впав та отримав тілесні ушкодження.

Слідчим відділом поліції відкриті кримінальні провадження за ст. 15 ч.2 ст. 186 ККУ (замах на грабіж) та ч.2 ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівників правоохоронного органу).

Також за заявою підозрюваного розпочато кримінальне провадження за ст.365 ККУ (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу), в рамках якого перевіряють законність дій поліцейських та обставини отримання тілесних ушкоджень затриманим.

Вiнниця.info