10 серп. 2016 09:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

143

0

У Вінниці зростає АВАЛОН 5: усе за планом – прозоро, якісно, вчасно

У Вінниці зростає АВАЛОН 5: усе за планом – прозоро, якісно, вчасно

 У Вінниці зростає АВАЛОН 5: усе за планом – прозоро, якісно, вчасно


У Вінниці зростає АВАЛОН 5: усе за планом – прозоро, якісно, вчасно

 Коли вінничани-новосели відчують себе справжніми господарями своїх квартир в унікальному для міста житловому комплексі? Як іде будівництво? Як складаються стосунки між клієнтами та менеджментом АВАЛОН? Про це і не тільки – у нашій розмові з творцями АВАЛОН 5.

У Вінниці львівська компанія «Авалон Інк.» будує свій п’ятий за ліком житловий комплекс. Він так і називається АВАЛОН 5.  Локація новобудови, без сумніву, є привабливою для вінничан:  комплекс зростає у спокійному «спальному» районі та одночасно – майже в центрі Вінниці  – на території між вулицями Шевченко, Константиновича та Трамвайною (колишньою Революційною).

Як будується АВАЛОН 5?  Багатоповерхівка, але не «мурашник»!

На рахунку головного архітектора «Авалон Інк.» львів’янина Дмитра Яреми- вже 50 втілених житлових проектів. Причому, всі визнані вдалими – і не тільки жителями, а й професіоналами, у тому числі й іноземними. Так, проекти АВАЛОН відібрані для участі в престижному міжнародному конкурсі «Європейська Премія Нерухомості», що відбувається кожного року в Лондоні. А житловий комплекс Avalon Garden у Львові, за висновками некомерційного проекту «Ревізор новобудов», уже визначено однією з найкращих новобудов.

Ми переконані, що сучасні житлові будинки аж ніяк не повинні нагадувати «мурашник», тому кількість квартир у кожній секції вінницького АВАЛОН 5 не буде великою, - розповідає Дмитро Ярема. - Людям потрібне відчуття, що це їхня – власна та затишна - домівка. І це стосується не тільки квартир. У житловому комплексі АВАЛОН-5 будуть внутрішні двори, в архітектурі їх ще називають «закритими». Переваги очевидні: сторонні люди, небажані «гості» не будуть ходити територією, не  заїжджатимуть й автомобілі, а мешканці будинку відчуватимуть, що двори –  так само їхні, як і квартири

Зрозуміло, що вінничанам не терпиться швидше побачити новий житловий комплекс у всій красі…

Процес будівництва житлового комплексу АВАЛОН 5 розрахований на 2,5 роки.   Секції здаватимуться в експлуатацію поетапно. Нині йде будівництво семи секцій. Ми будуємо за всіма нормами та правилами – це наш принцип! І, зрозуміло, що зайвий поспіх може тільки зашкодити. Ми неухильно дотримуємося термінів для відстоювання фундаменту та колон, і тільки після цього приступаємо до цегельної кладки. Далі процес пришвидшується: тиждень – і зводиться поверх.

Коли саме буде здано першу секцію АВАЛОН 5?

У нас усе іде за планом. Як і обіцяно, плануємо здати першу секцію на початку 2017 року. До речі, в договорі прописано, що в разі порушення термінів здачі секції, на ЖБК накладаються штрафні санкції, які компанія сплачує клієнту.

Чи можуть майбутні мешканці та вінничани, які ще тільки мають намір придбати нове житло, на власні очі побачити, як росте Авалон5?

Жодних проблем. По-перше, за ходом будівництва можна спостерігати в режимі он-лайн (для цього встановлено камери спостереження) на нашому сайтіavalon-inc.com.ua. По-друге, за бажання клієнта, ми готові зустріти його безпосередньо на будівельному майданчику, провести  територією та показати весь процес. Навіть каску дамо для повної безпеки, - посміхається Дмитро Ярема.

«Кожний клієнт для нас – VIP»

«Авалон Інк.» має бездоганну репутацію на будівельному ринку ще й завдяки тому, щовсіпроектибудуютьсявинятковов рамках чинного законодавства.

Компанія «Авалон Інк.»  прийшла у Вінницю не заради одного житлового комплексу, ми хочемо в цьому місті розвиватися, - зазначає юрист Роман Попко. - Нині готуються ще два проекти. Ми розглядаємо можливі місця для їхнього втілення, спілкуємося і знаходимо розуміння з місцевою владою. Будівництво ніколи не починається, якщо не оформлені «Містобудівні умови і обмеження», інші дозвільні документи. До слова, наші клієнти можуть з усіма документами ознайомитися.

Дуже часто майбутніх жителів новобудов хвилює питання, кому в подальшому належатиме земля під їхнім будинком, чи не виникне з цим проблем?

Нині земля знаходиться в оренді у будівельної компанії,  яка здійснює регулярні орендні платежі.  Згодом жителі «Авалон 5», створюючи ОСББ, відведуть землю для себе, а забудовник, відповідно, від землі відмовиться. Згідно із законодавством, «земельні ділянки, на яких розташовані багатоквартирні житлові будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території державної або комунальної власності, надаються в постійне користування підприємствам, установам і організаціям, які здійснюють управління цими будинками; порядок використання земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні житлові будинки, визначається співвласниками». Таким чином, управління має здійснювати ОСББ. Отже, хвилювання, про які ви говорите, -просто марні та зайві.

Усіма подробицями та деталями щодо будівництва в АВАЛОН ми готові поділитися із зацікавленими вінничанами, - додає  керівник Консультаційного центру компанії Максим Ніколюк. – Досвідчені менеджери завжди допоможуть в оформленні необхідної документації і здійснення платежів у банку.  Кожний клієнт для нас – VIP, і ми з ним -  від початку до кінця нашої роботи.  Ми готові зустрічатися з мешканцями та відповісти на всі питання

«Ми створюємо свою історію і «вплітаємо» її в історію міста»

Вінниця – місто, що інтенсивно розвивається, а це означає, що його мешканці потребують якісного та сучасного житла.  Саме із таким переконанням компанія «Авалон Інк.» прийшла у Вінницю.

Отже, мету будівництва визначено, тобто продукт має бути і якісним, і красивим в усіх відношеннях, - каже керівник відділу маркетингу Юлія Домаєва. - Ми з’ясували потреби та вимоги людей щодо майбутнього житла, провели опитування, фокус-групи та маркетингові дослідження. Безперечно, в своїй роботі ми, передусім враховуємо бажання клієнтів, одночасно орієнтуючись на кращі закордонні стандарти. Не випадково  стратегією компанії «Авалон Інк.» визначено – «Свою історію ми вплітаємо в історію міста».

Цікаво, що головним підрядником вінницького будівництва АВАЛОН 5 стала компанія, яка звела одну з найвищих споруд бізнес-класу  в Україні, – київський багатофункціональний комплекс Gulliver(заввишки 148,1 м).

Детальнішу інформацію про житловий комплекс АВАЛОН 5 можна отримати в консультаційному центрі за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 23 Б, ТЦ «Феріде Плаза», 2-й поверх та за телефонами +38(096)77 86 555; +38(063)77 60 555, а також на сайті avalon-inc.com.ua.

Декларація на виконання будівельних робіт: ВН № 083161122191 від 21.04.2016 року, виданий Департаментом державної архітектурно-будівельної Інспекції у Вінницькій обл. Ліцензія АЕ №273826

У Вінниці зростає АВАЛОН 5: усе за планом – прозоро, якісно, вчасно

У Вінниці зростає АВАЛОН 5: усе за планом – прозоро, якісно, вчасно - фото 2

У Вінниці зростає АВАЛОН 5: усе за планом – прозоро, якісно, вчасно - фото 3

У Вінниці зростає АВАЛОН 5: усе за планом – прозоро, якісно, вчасно - фото 4