9 лип. 2010 11:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

37

0

У Вінниці з’явиться «Зразкова вулиця - 2010»

У Вінниці з’явиться «Зразкова вулиця - 2010»

Переможців обиратиме конкурсна комісія


У Вінниці з’явиться «Зразкова вулиця - 2010»

У Вінниці крім номінації «Зразкова садиба – 2010» в цьому році з’явилась ще одна - «Зразкова вулиця - 2010».

Про це повідомляє управління у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Заявки на участь у новій номінації подало уже 12 вулиць. Конкурсна комісія буде їх оцінювати за станом дорожнього покриття (допускається біло-щебеневе та асфальтове); станом зовнішнього освітлення та прибудинкової території (наявність тротуарної доріжки біля будинків, облаштування квітників, викошена трава, відсутність будівельних матеріалів на прибудинковій території); станом парканів (встановлено нові, відремонтовано та покрашено старі); наявністю аншлагів на будинках; відсутність у власників будинковолодінь заборгованості за вивіз твердих побутових відходів; участю мешканців вулиці чи провулку в проведенні робіт по благоустрою території за власні кошти; участю жителів в загальноміських суботниках та двомісячниках санітарної очистки мікрорайону.

Переможців конкурсу обиратиме конкурсна комісія, до складу якої входять представники управління комунального господарства та благоустрою міської ради, Асоціації органів самоорганізації населення, голови квартальних комітетів та депутати міської ради.

Підсумки конкурсу будуть підводитись 15 серпня поточного року

Нагадаємо, конкурс «Зразкова садиба - 2010» серед будинків приватного сектору у Вінниці буде проходити уже вчетверте. Минулого року заявки на участь у ньому подало майже 450 мешканців обласного центру.

 

ВИННИЦА.info


0
0