20 лют. 2015 14:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

104

0

У Вінницьких школах карантин продовжили до 25 лютого

У Вінницьких школах карантин продовжили до 25 лютого

 Карантин у Вінницьких школах подовжується до 25 лютого включно.


У Вінницьких школах карантин продовжили до 25 лютого

 Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про подовження карантину у школах міста до 25 лютого включно. Тому що ситуація із захворюванням на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип залишається складною.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

За інформацією головного санітарного лікаря міста Ірини Односталко, протягом 16-19 лютого за медичною допомогою до лікувальних закладів міста з приводу грипу та ГРВІ звернулося 4479 осіб, з них 63% хворих – це діти. Рівень захворюваності лише за чотири дні поточного тижня вже перевищив епідеміологічний поріг. «Слід зазначити, що показники захворюваності цього тижня можуть бути неповними, оскільки в зв’язку з призупиненням навчання в школах, частина захворілих за медичною допомогою не зверталася», - зазначає Ірина Односталко.

Ці статистичні дані головний санітарний лікар сьогодні озвучила під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Беручи до уваги останні тенденції існує ймовірність, що захворюваність гострими респіраторними інспекціями залишатиметься високою і впродовж наступного тижня. Тому за підсумками засіданнями було прийнято рішення подовжити карантин у навчальних закладах з 23 до 25 лютого, з попереднім поновленням навчання з 26 лютого. Ситуація по захворюваності буде моніторитись і надалі.

ВИННИЦА.info