22 лип. 2016 14:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

87

0

У вінницькій бібліотеці утеплюють фасад та замінюють вікна

У вінницькій бібліотеці утеплюють фасад та замінюють вікна

 У вінницькій бібліотеці-філії №12 тривають ремонтні роботи


У вінницькій бібліотеці утеплюють фасад та замінюють вікна

 У вінницькій бібліотеці-філії №12 тривають ремонтні роботи. Наразі тут вже замінено частину вікон на енергозберігаючі,  утеплено половину фасаду. А також – відремонтовано системи тепло- та електропостачання. Загалом вже  виконано понад 50 % запланованих робіт - відремонтовано приміщення відділу з обслуговування дорослих. Наразі тривають ремонтні роботи приміщення відділу з обслуговування дітей.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

У вінницьких бюджетних установах продовжуються реалізовуватись заходи з енергозбереження. Протягом останніх років у закладах культури міста активно впроваджують заходи з енергозбереження.  А саме, утеплення покрівель, фасадів, заміна вікон на енергоефективні, встановлення енергозберігаючих ламп, модернізація системи опалення тощо. Минулого року вже були відчутні результати – заклади  культури на 15% скоротили використання енергоресурсів http://www.vmr.gov.ua/Lists/EnergyEfficiency/ShowNews.aspx?ID=96.

«У березні цього року  розпочалися ремонтні роботи у бібліотеці-філії №12. Наразі вже виконано капітальний ремонт приміщення відділу з обслуговування дорослих. Тут відремонтовано систему тепло- та енергопостачання, зроблена стяжка підлоги, штукатурні роботи. Замінено вікна на енергозберігаючі. А також – на 50% виконано роботи по утепленню фасаду будівлі», – каже в.о. директора департаменту культури  Максим Філанчук.

У другому півріччі планується капітальний ремонт приміщення відділу з обслуговування дітей. Тут, як і у відділі для дорослих,  відремонтують системи тепло- та  електропостачання. А також – замінять вікна на металопластикові. Крім того, продовжаться роботи з утеплення фасаду. 

Вінниця.info