8 серп. 2018 11:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

267

0

У Вінницький медичний коледж ім. Заболотного шукатимуть нового директора

У Вінницький медичний коледж ім. Заболотного шукатимуть нового директора

 Проведуть конкурс на посаду директора медичного коледжу 


У Вінницький медичний коледж ім. Заболотного шукатимуть нового директора

У Вінницькій обласній раді підготували проект рішення про оголошення конкурсу на заміщення посади директора Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного, який є комунальною власністю територіальних громад області.

Проект опубліковано на сайті Вінницької обласної ради.

Документом передбачено утворити комісію з організації проведення конкурсу на заміщення посади директора коледжу та затверджено її склад.

Конкурс проводиться відповідно до ст. 42 Закону «Про вищу освіту», якою передбачено, що засновник закладу (у даному випадку обласна рада) зобов’язаний оголосити про проведення конкурсу не пізніше як за два місяця до закінчення контракту з діючим керівником. Керівника обирає трудовий колектив та виборні представники з числа студентів шляхом таємного голосування. Директора обирають терміном на 5 років.

Вінницький медичний коледж ім. акад. Д.К. Заболотного з 2003 року очолює Андрієвський Іван Юрійович. Контракт з директором закладу закінчується в листопаді.

Як повідомляла Вiнниця.info, депутати двічі розглядали питання про приєднання Бершадського медичного коледжу до Вінницького. Але рішення на сесії не було підтримано.

Вiнниця.info