12 черв. 2018 16:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

70

0

У Вінницькій мерії відповіли на петицію про створення маршруту громадського транспорту «Тяжилів – Електромережа»

У Вінницькій мерії відповіли на петицію про створення маршруту громадського транспорту «Тяжилів – Електромережа»

 У мерії зазначають, в тому напрямку їздить достатня кількість автобусів, маршруток і тролейбусів. 


У Вінницькій мерії відповіли на петицію про створення маршруту громадського транспорту «Тяжилів – Електромережа»

 12 червня на сайті Вінницької міськради опублікували відповідь на петицію про запровадження маршруту громадського транспорту з мікрорайону «Тяжилів» в напрямку мікрорайону «Електромережа».

У мерії зазначають, в тому напрямку їздить достатня кількість автобусів, маршруток і тролейбусів. Разом з тим, за наявності вільних автобусів буде розглядатися питання щодо запровадження муніципального автобусного маршруту з мікрорайону «Тяжилів», що дасть змогу покращити транспортне обслуговування мешканців даного мікрорайону.

«За результатами опрацювання інформуємо.

На сьогоднішній день транспортне обслуговування мешканців мікрорайону «Тяжилів» забезпечується тролейбусними маршрутами №1 «ВПЗ – вул. Лугова» (5 тролейбусів з інтервалом руху 22-34 хв.), №4 «Вишенька – вул. Лугова» (10 тролейбусів з інтервалом руху 19-33 хв.) , №7 «Залізничний вокзал – вул. Лугова» (8 тролейбусів з інтервалом руху 18-27 хв.) та автобусними маршрутами загального користування в режимі маршрутного таксі №3А «1-й пров. Київський – вул. Гонти – вул. Північна» (12 автобусів з інтервалом руху 8-10 хв.), №3Б «Пл. Наливайка – Тяжилів (СТО)» (12 автобусів з інтервалом руху 8-10 хв.), №17А «ТЦ «Метро» – вул. Лугова» (16 автобусів з інтервалом руху 5-7 хв.), №17Б «Барське шосе – вул. Лугова» (18 автобусів з інтервалом руху 10-15 хв.), №20А «вул. Сергія Зулінського – Тяжилів (вул. Лугова)» (12 автобусів з інтервалом руху 10-12 хв.).

Зазначені маршрути здійснюють перевезення пасажирів до вул. Чехова, Залізничного вокзалу, вул. Театральної та пл. Гагаріна, де в напрямку мікрорайону «Електромережа» проходять автобусні, тролейбусні та трамвайні маршрути.

Дана кількість рухомого складу, їх інтервал руху відпрацьовано та затверджено з урахуванням наявного пасажиропотоку та потреб мешканців в перевезеннях.

Одночасно повідомляємо, що всі наявні автобуси муніципального автобусного парку комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» задіяні в перевезеннях пасажирів на маршрутах міста, за наявності вільних автобусів буде розглядатися питання щодо запровадження муніципального автобусного маршруту з мікрорайону «Тяжилів», що дасть змогу покращити транспортне обслуговування мешканців даного мікрорайону», - йдеться у відповіді на петицію. 

Вiнниця.info