21 січ. 2011 08:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

22

0

У Вінницькій області 13-річний підліток закатував до смерті пенсіонера

У Вінницькій області 13-річний підліток закатував до смерті пенсіонера

Хлопець зайшов додому до дідуся і вимагав налити йому чарку горілки, а коли той відмовив став бити пенсіонера


У Вінницькій області 13-річний підліток закатував до смерті пенсіонера

В селі Тернівка Бершадського району Вінницької області 13-річний підліток вбив літнього чоловіка.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

За повідомленням, закатоване тіло 72-річний чоловіка виявили рідні і зателефонували до міліції. За підозрою у скоєні цього злочину 20 січня обґрунтовано підозрюється місцевий 13-річний підліток.

Односельці зазначили, що підозрюваний виховується в неблагополучні родині , не відвідує школу і вживає алкоголь. Підліток неодноразово тікав з дому і по кілька днів не з’являвся.

Увечері 18 січня він зайшов до дому до місцевого пенсіонера і попросив налити йому горілки і чоловік не відмовив хлопцю проте попередив, що наллє одну чарку і щоб той йшов.

Розлючений підліток стягнув чоловіка з ліжка і став бити його ногами, побиття тривало близько двох годин поки пенсіонер не втратив свідомість. Після цього хлопець нагрів чайник і окропом полив обличчя чоловіку, потім кухонним ножем тричі вдарив потерпілого по сідницям, на завершення катування облив тіло соляркою і спробував підпалити, але підпалити тіло не вдалось. Тоді неповнолітній залишив чоловіка помирати і пішов до дому.

Наступного дня працівники міліції затримали підозрюваного підлітка і сьогодні він перебуває у приймальнику-розподільнику для неповнолітніх. Незабаром буде проведено психолого-психіатричну експертизу , щоб визначити психічний стан хлопчика.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. До відповідальності також буде притягнуто батьків неповнолітнього.

ВИННИЦА.info


0
0