26 жовт. 2010 18:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

51

0

У Вінницькій області батько з сином викрали та здали на металобрухт 16 каналізаційних люків та 8 надмогильних хрестів

У Вінницькій області батько з сином викрали та здали на металобрухт 16 каналізаційних люків та 8 надмогильних хрестів

Протягом двох місяців майже кожної ночі зникали по одній-дві кришки від люків. Це призвело до того, що почали з’являтись постраждалі. У відкриті люки потрапили два автомобілі, які зараз потребують ремонту


У Вінницькій області батько з сином викрали та здали на металобрухт 16 каналізаційних люків та 8 надмогильних хрестів

У місті Жмеринка Вінницької області батько з сином викрали та здали на металобрухт 16 каналізаційних люків та 8 надмогильних хрестів.

Про це повідомляє відділі зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

За повідомленням, протягом двох місяців майже кожної ночі зникали по одній-дві кришки від люків. Це призвело до того, що почали з’являтись постраждалі. У відкриті люки потрапили два автомобілі, які зараз потребують ремонту.

Одночасно з цим до працівників міліції почали надходити заяви від місцевих жителів про те, що на старому цвинтарі, з могил їх рідних зникли металеві хрести.

Люди повідомили, що зловмисників було двоє, приїхали вони на автомобілі «Запорожець» білого кольору, з номерного знаку якого вони запам’ятали лише перші дві цифри. Також, за словами свідків, був складений фоторобот зловмисників.

Працівниками ДАІ був зупинений автомобіль, яким керував 25-річний безробітний місцевий житель. Під час перевірки документів з’ясувалось, що у чоловіка немає посвідчення водія та документів на автомобіль, він також є підозрюваним у крадіжках.

З`ясувалось, що затриманий, разом зі своїм батьком, у нічний час, викрадав кришки від каналізаційних люків та по 50 гривень здавав у пункт прийому металобрухту. Хрести з кладовищ зловмисники різали болгаркою та також здавали на металобрухт.

Автомобіль, на якому чоловіки возили викрадене, належить знайомому батька. Чоловік віддав їм свій «Запорожець» три тижні тому на ремонт.

Наразі міліція затримали батька та сина. Стосовно них порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 185 КК України «Крадіжка» та ст. 297 КК України «Наруга над могилою». Стосовно людини, яка приймала крадене на металобрухт, також порушено кримінальну справу за ст. 198 КК України - придбання, отримання, зберігання чи збут майна, завідомо одержаного злочинним шляхом.

 

ВИННИЦА.info


0
0