4 жовт. 2010 10:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

29

0

У Вінницькій області фотокартка стала причиною смерті пенсіонера

У Вінницькій області фотокартка стала причиною смерті пенсіонера

Через ревнощі до фотографії своєї співмешканки, яка була у пенсіонера, 37-річний чоловік вбив дідуся


У Вінницькій області фотокартка стала причиною смерті пенсіонера

В одному із сіл Іллінецького району Вінницької області 37-річний непрацюючий місцевий житель вбив свого 72-річного сусіда через ревнощі до жінки.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

За повідомленням, підозрюваний разом зі своєю співмешканкою прийшли до пенсіонера позичити банки, щоб на зиму заквасити капусту.

Оскільки між подружжям та пенсіонером були гарні сусідські стосунки, літній чоловік запросив їх до столу повечеряти та випити. Під час застілля та розмов 37-річний чоловік побачив, що у літнього чоловіка у рамці стоїть фотокартка його співмешканки. Це стало причиною сварки між чоловіками, які попросили жінку залишити будинок. Коли жінка залишила чоловіків наодинці, її співмешканець схопив дерев’яну палицю, та почав нею бити сусіда-пенсіонера. Коли старий впав та більше не піднявся, нападник кинув палицю та пішов додому.

Від отриманих тілесних ушкоджень пенсіонер на місці пригоди помер. Через три доби його бездиханне тіло виявив односелець та повідомив у міліцію.

Прибувши на місце пригоди, працівниками міліції було встановлено, що смерть літнього чоловіка настала від отриманих численних переломів ребер та відкритої черепно-мозкової травми.

Під час з’ясування обставин загибелі пенсіонера, за підозрою у скоєнні злочину співробітниками карного розшуку був затриманий 37-річний непрацюючий місцевий житель.

Відносно затриманого порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

 

ВИННИЦА.info


0
0