9 листоп. 2010 10:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

18

0

У Вінницькій області горілка «розігріла» 19-річного чоловіка на вбивство

У Вінницькій області горілка «розігріла» 19-річного чоловіка на вбивство

Відносно затриманого порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».


У Вінницькій області горілка «розігріла» 19-річного чоловіка на вбивство

У місті Жмеринці Вінницької області міліція затримала 19-річного чоловіка, який вбивств свого вітчима, ледь не позбавив життя власну матір, товариша, та наніс ножове поранення випадковому перехожому на вулиці міста.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

За повідомленням, родина з вітчима, матері та 19-річного хлопця любили добре випити. Коли застілля було у розпалі, до сина прийшов у гості знайомий, який приєднався до компанії. Під час застілля між вітчимом та пасинком не виникла сварка, яка переросла у бійку, в якій пасинок вхопився за кухонного ножа та вдарив ним вітчима в область серця. Удар для чоловіка був смертельним. Свідками цієї трагедії стали матір та товариш, які в цей час продовжували пиячити. Спочатку на думку 19-річному зловмиснику спало позбутись свідків, але хлопець передумав і вирішив сховатись у товариша.

Взявши із собою ніж хлопці пішли до помешкання товариша, по дорозі їм зустрівся випадковий перехожий і підозрюваний у вбивстві без будь-яких причин та пояснень напав з ножем на перехожого. Чоловікові вдалося ухилитись від удару нападника. Лезо ножа лише зачепило щоку чоловіка.

Прийшовши до оселі товариша, підозрюваного через декілька хвилин затримали співробітники карного розшуку.

Затриманий на момент скоєння вбивства знаходився під слідством за вчинення крадіжок. Хлопець, як і його родина, зловживали спиртними напоями. Він навіть намагався лікуватись від алкогольної залежності, але під час лікування хлопець не припиняв вживати алкоголь.

Зараз відносно затриманого порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

 

ВИННИЦА.info


0
0