20 жовт. 2010 15:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

34

0

У Вінницькій області мати уві сні задавила одномісячного сина

У Вінницькій області мати уві сні задавила одномісячного сина

У Вінницькій області жінка через власну необережність позбавила життя свого одномісячного сина


У Вінницькій області мати уві сні задавила одномісячного сина

В селі Чернятин Калинівського району Вінницької області 36-річна жінка через власну необережність позбавила життя свого одномісячного сина.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

За повідомленням, під час огляду тіла загиблої дитини працівниками міліції не було виявлено жодних ознак насильницької смерті. За висновками судово-медичного експерта смерть немовляти настала внаслідок механічної асфіксії.

З’ясувалось, жінка з маленькою дитиною, якій 22 жовтня мав виповнитись один місяць, приїхала з сусіднього села у гості до своєї сестри.

Спала мама з дитиною у одному ліжку. Вночі, під час грудного годування жінка заснула, а коли прокинулась, побачила свого сина без ознак життя.

Тоді вона негайно викликала карету швидкої допомого, медики, прибувши на місце лише констатували смерть дитини. Виявилось, що уві сні жінка притиснула дитину, від чого немовля задихнулося.

Зараз прокуратурою Калинівського району вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 119 КК України - вбивство, вчинене через необережність.

 

ВИННИЦА.info


0
0