2 лип. 2010 11:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

49

0

У Вінницькій області є легальними лише 2 пляжі

У Вінницькій області є легальними лише 2 пляжі

мають необхідні паспорти

 


У Вінницькій області є легальними лише 2 пляжі

У Вінницькій області лише 2 пляжі мають необхідні паспорти.

Про це повідомив начальник головного управління МНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук.

«Із 16 визначених місць масового відпочинку на водних об’єктах Вінницької області тільки 2 пляжі в Немирівському районі пройшли відповідну паспортизацію. Решта не відповідають вимогам правил охорони життя людей на водних об’єктах України», - повідомив він.

Р.Шевчук розповів, що в Гайсинському районі, де спостерігається найбільша загибель людей на воді, з двох визначених пляжів (водоймище Кучурів тас.Степашки табір «Ювілейний на р.Південний Буг») – жоден не пристосований для купання у відповідності з чинними законами.

«У м.Вінниця із 6 пляжів також ні один не пройшов паспортизацію», - сказав він.

Р.Шевчук зазначив, що Головним управлінням вживаються попереджувальні заходи, проводяться перевірки, складаються приписи, які передані місцевим органам влади, але дієвих заходів по ним не вживається.

«Основна частина місць масового відпочинку так і залишається непридатними для купання», - додав начальник головного управління МНС України у Вінницькій області.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0