21 жовт. 2010 10:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

55

0

У Вінницькій області п’яний водій роздавив автомобілем свого товариша

У Вінницькій області п’яний водій роздавив автомобілем свого товариша

Постраждалий після спільної пиятики з водієм пішов додому, але впав на дорозі. Його згодом переїхав товариш на автомобілі ВАЗ-2101


У Вінницькій області п’яний водій роздавив автомобілем свого товариша

37-річний житель села Некрасове Вінницького району загинув 17 жовтня через наїзд на нього автомобіля ВАЗ-2101, яким керував водій у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє прес-центр Управління Державтоінспекції у Вінницькій області.

За повідомленням, 17 жовтня від чергових лікарів швидкої допомоги надійшло повідомлення до чергової частини управління ДАІ про дорожню автопригоду, в якій постраждав пішохід, 37-річний мешканець села Некрасове, Вінницького району. Водій, причетний до ДТП, залишив автомобіль та зник з місця пригоди у невідомому напрямку.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група ДАІ, винуватець ДТП, 36-річний мешканець села Некрасове ввечері цього дня зустрівся з односельцями у місцевому кафе, в якому  вони добряче випили. Один з приятелів, вирішивши, що йому досить, пішов додому. Проте, зайва кількість випитого спиртного не дала можливості чоловікові пересуватися, він впав на проїзній частині дороги, на якій його переїхав приятель, повертаючись додому  на власному автомобілі ВАЗ-2101.

Після скоєного наїзду, водій разом із пасажиром погрузили потерпілого в автомобіль і подалися до райцентру у лікарню, не повідомивши ДАІ про ДТП. Але на півдорозі у них закінчилося пальне, і вони викликали швидку допомогу, яка і госпіталізувала потерпілого, який наступного дня помер у лікарні. Винуватець автопригоди покинув автомобіль на дорозі і втік.

Вже вранці наступного дня його було знайдено у тому ж селі, де він переховувався у своєї сестри. Проведена експертиза підтвердила велику кількість проміле в крові (0,9) та й сам водій не заперечував, що був п’яний. Відносно нього відкрита кримінальна справа за ст. 286 ч.2 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до загибелі потерпілого) Кримінального кодексу.

Ведеться слідство.

 

ВИННИЦА.info


0
0