21 верес. 2010 11:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

41

0

У Вінницькій області "п’ятірки" та "двійки" школярів надсилатимуть СМС-ками їх батькам

У Вінницькій області "п’ятірки" та "двійки" школярів надсилатимуть СМС-ками їх батькам

Стартує проект «Єдиний соціальний портал шкіл України». Перший його етап «СМС-щоденник» планують впровадити по усій області


У Вінницькій області "п’ятірки" та "двійки" школярів надсилатимуть СМС-ками їх батькам

У Вінницькій області розпочинається реалізація проекту «Єдиний соціальний портал шкіл України», на першому етапі якого по всій території області буде запроваджено "СМС-щоденник".

Про це повідомив журналістам координатор проекту Олексій Кириленко.

За його словами, після реалізації першого етапу проекту батьки школярів за допомогою СМС-повідомлень отримуватимуть інформацію про успішність та дисципліну своїх чад безпосередньо зі шкільного сервера. Вартість таких послуг становитиме 5 грн. в місяць.

Кириленко додав, що послуги надаватимуться згідно з укладеними договорами, а оплату батьки проводитимуть або через банк, або через платіжні термінали.

На думку голови Вінницької обласної державної адміністрації Миколи Джиги, цей проект допоможе педагогам і батькам правильно організувати контроль за дітьми, які навчаються в загальноосвітніх школах, а також упередити нещасні випадки.

«У час, коли іде бурхливий економічний і технічний розвиток, створюється маса небезпек для дітей. Несформовані вольові якості не дозволяють підліткам протистояти і численним спокусам – таким, як алкоголь, тютюн, наркотики, Інтернет-залежність та інше. Тому системний контроль за дітьми може уберегти їх від різних негативних факторів». – вважає Джига.

Нагадаємо, що у березні в Вінниці був реалізований проект за яким шкільні бібліотекарі, учні та вчителі міських шкіл можуть знайомитися з періодичними виданнями, методичною літературою та книжками в режимі он-лайн через мережу Інтернет.

 

ВИННИЦА.info


0
0