14 груд. 2010 16:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

44

0

У Вінницькій області роботу екологів оцінено критично

У Вінницькій області роботу екологів оцінено критично

Буде переглядатись підхід до роботи управління, а також залучено до контролю і втручання постійну комісію обласної Ради з питань охорони довкілля


У Вінницькій області роботу екологів оцінено критично

У Вінницькій області роботу управління охорони довкілля оцінено критично.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької обласної ради.

За повідомленням, після заслуховування звіту про роботу природоохоронних органів за 2010 рік перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський сказав, що звіт екологів виглядав «аж надто позитивно», в порівнянні з тим, який насправді стан справ в екології області.

«Я критично оцінив роботу управління охорони довкілля. У мене на руках була інформація про реальний стан справ – про отрутомогильники, забрудненні водойми, стихійні звалища – а вони звітують про те, що на Вінниччині в плані екології все нормально. Ми будемо переглядати такий підхід до роботи, залучивши до контролю і втручання постійну комісію обласної Ради з питань охорони довкілля», – зазначив І.Кревський.

Після чого голова постійної комісії з питань охорони довкілля, раціонального використання надр Олександру Яремчуку було дано доручення розробити план заходів взаємодії комісії з Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області та їхньої спільної роботи в системі охорони навколишнього природного середовища регіону.

ВИННИЦА.info


0
0