8 жовт. 2010 19:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

34

0

У Вінницькій області старший лейтенант Піскунов врятував рибалку

У Вінницькій області старший лейтенант Піскунов врятував рибалку

Чоловік, запливши на 20 метрів від берега, відчув, що човен тоне і пригнув у воду, але через сильне переохолодження не міг доплисти до берега


У Вінницькій області старший лейтенант Піскунов врятував рибалку

У Вінницькій області старший лейтенант служби цивільного захисту Андрій Піскунов врятував рибалку, який через сильне переохолодження не міг доплисти до берега з тонучого човна.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС у Вінницькій області.

За повідомленням, 71-річний житель с. Липівка Томашпільського району під час риболовлі на човні на місцевому ставку в с. Липівка, чоловік заплив на 20 метрів від берега та відчув, що човен став тонути. Він пригнув у воду і поплив до берега, але через сильне переохолодження, не допливши до берега став тонути.

У той же час, повертаючись зі служби, начальник караулу пожежно-рятувальної служби смт. Томашпіль старший лейтенант служби цивільного захисту Андрій Піскунов, проїжджаючи на власному автомобілі повз ставка, помітив потопаючого.

Він відразу кинувся на допомогу пенсіонеру та витягнув його з водойми, надав першу медичну допомогу та викликав швидку медичну допомогу.

На даний час постраждалий знаходиться в реанімаційному відділенні Томашпільської райлікарні в важкому стані з діагнозом: переохолодження та пневмонія.

 

ВИННИЦА.info


0
0