13 груд. 2010 20:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

31

0

У Вінницькій області троє дітей отруїлися ліками

У Вінницькій області троє дітей отруїлися ліками

усі троє дітлахів були хворі на грип, тож коли мати поралася на кухні, старший з дітей (12 років) вирішив полікувати своїх молодших братика (5 років) та сестричку (2 роки), давши їм по одній пігулці «Азалептину», одну капсулу з’їв і сам


У Вінницькій області троє дітей отруїлися ліками

Три дитини 1998-го, 2005-го та 2008-го років народження госпіталізовані 12 грудня через отруєння лікарським препаратом «Азалептин» у селі Кам’яногірка Жмеринського району Вінницької області.

Про це повідомляє прес-служба головного управління МНС України у Вінницькій області.

За повідомленням, 12 грудня близько 17:35 до приймального відділення Жмеринської районної лікарні госпіталізовано 3 дитини 1998-го, 2005-го та 2008-го років народження.

При з’ясування обставин події було встановлено, що діти проживали разом із батьками та бабусею, якій лікар прописав пігулки «Азалептин» (ці ліки вживаються при розладах центральної нервової системи і можуть викликати сонливість, головокружіння та нудоту).

На момент нещасного випадку усі троє дітлахів були хворі на грип. Тож коли мати поралася на кухні, старший з дітей (12 років) вирішив полікувати своїх молодших братика (5 років) та сестричку (2 роки). Давши їм по одній пігулці «Азалептину», одну капсулу з’їв і сам. 

Увійшовши до кімнати, мати побачила, що молодші діти вже майже заснули, а старшого – нудить. Розпитавши старшого сина і зрозумівши усю небезпеку, жінка одразу викликала швидку допомогу.

На даний час потерпілі знаходяться в реанімаційному відділенні Жмеринської райлікарні. Стан дітей задовільний.

ВИННИЦА.info


0
0