2 серп. 2010 16:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

19

0

У Вінницькій області троє молодиків так нарозважалися, що аж труп дівчини довелося спалювати

У Вінницькій області троє молодиків так нарозважалися, що аж труп дівчини довелося спалювати

другій дівчині вдалося вимолити життя


У Вінницькій області троє молодиків так нарозважалися, що аж труп дівчини довелося спалювати

Співробітники Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Вінницькій області затримали 3 жителів Вінниці за підозрою у вбивстві 28-річної жительки Іллінців, яка відпочивала із ним на березі Південного Бугу неподалік Сабарівської ГЕС.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Вінницькій області.

За повідомленням, 22 липня в місці, облаштованому для відпочинку, чоловік, який прийшов вранці порибалити, виявив у тліючому багатті обгорілі рештки людини.

слідчо-оперативна група міліції що терміново прибула на місце події за дзвінком рибалки виявили залишки тіла жіночої статі віком 18-25 років, яку практично не можливо було ідентифікувати.

Міліція перевірила базу даних безвісти зниклих, але це не принесло позитивного результату. Паралельно було створено декілька пошукових груп з числа розшуковців, які опитували усіх можливих свідків страшної пригоди. Скоріше за все, потерпіла відпочивала в компанії, а потім, можливо, стала жертвою конфлікту, який міг виникнути, адже залишки їжі, пляшки свідчили, що люди вживали спиртне.

Проведений комплекс оперативно-розшукових заходів з використанням технічних можливостей невдовзі дозволив міліціонерам вийти на зловмисників. Під підозру потрапили 21-річний слюсар одного з місцевих підприємств та двоє непрацюючих, раніше судимих за крадіжки віком 26 та 22 роки. Вивчення їх способу життя, перевірка алібі тільки підтвердили підозри, що саме ці люди могли скоїти страшний злочин, яких через декілька днів затримали оперативники.

В ході попереднього розслідування з’ясувалося, що трійця знайомих хлопців, які періодично проводили час за пляшкою, запросивши з собою знайому, 21-річну вінничанку та 28-річну жительку Іллінців, відпочивали спочатку на квартирі, а згодом на березі Південного Бугу у Сабарові.

З жертвою один з затриманих хлопців познайомився на залізничному вокзалі у м. Вінниці, де вона розповіла новому знайомому, що добирається додому і немає грошей на квиток. Погодившись провести час разом з новими знайомими, дівчина не підозрювала, що ця зустріч стане фатальною.

На таксі компанія поїхали до Сабарова, на березі річки поставили палатку та продовжили застілля на природі.

Під вечір один з чоловіків пішов спати в палатку, двоє його товаришів розважалися з дівчатами. Згодом розгорівся конфлікт і один з п’яних кавалерів схопив потерпілу за горло, почав душити. Далі під руки молодику потрапила сокира, якою той убив дівчину. Потім затримані почали вирішувати, як позбутися трупа. Зійшлися на тому, що вбиту треба спалити, аби поховати усі сліди. На таксі злочинці поїхали в місто, на автозаправці купили бензин. Після чого повернулися назад, загорнули бездиханне тіло в ковдру і кинули його в тліюче багаття, поливши пальним.

Потім злочинці вирішили позбутися Олени, яка стала небажаним свідком. Її хотіли втопити, скинувши з мосту, але молода жінка, яку вдома чекала маленька дитинка, випросила у нелюдів своє спасіння, пообіцявши забути про те, що сталося тієї ночі.

Наразі затриманим висунуте обвинувачення у скоєнні навмисного вбивства відповідно до ст. 115 Кримінального кодексу. Окрім того, вони підозрюються у скоєнні ряду злочинів, серед яких нанесення тілесних ушкоджень, квартирні крадіжки.

 

ВИННИЦА.info


0
0