17 верес. 2010 14:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

38

0

У Вінницькій області за добу знешкоджено 11 одиниць вибухонебезпечних предметів

У Вінницькій області за добу знешкоджено 11 одиниць вибухонебезпечних предметів

З початку року на території області зареєстровано 77 випадків, при яких вилучено та знешкоджено 1393 вибухонебезпечних предметів.


У Вінницькій області за добу знешкоджено 11 одиниць вибухонебезпечних предметів

У Вінницькій області протягом доби зареєстровано два випадки при яких виявлено та знешкоджено 11 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє прес-служба МНС у Вінницькій області.

За повідомленням, на пункт зв’язку частини від сільського голови с. Очеретня надійшло повідомлення про те, що під час сільськогосподарських робіт на полі виявлено підозрілий металевій предмет поблизу с. Очеретня Погребищенського району.

Про даний факт було повідомлено працівникам МНС, які по прибуттю на місце попередньо визначили, що знайдені предмети є чотири мінометні міни 82 мм. Та чотири мінометні міни 45 мм..

Того ж дня на пункт зв’язку частини МНС від начальника МНС Погребищенської райдержадміністрації надійшло повідомлення про те, що в селі Соснівка Погребищенського району, під час сільськогосподарських робіт на присадибній ділянці виявлено підозрілий металевій предмет.

По прибуттю на місце співробітники МНС попередньо визначили, що знайденій предмет є ручна граната Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни.

Наступного дня усі вибухонебезпечні предмети були знищені.

Всього з початку року на території Вінницької області зареєстровано 77 випадків, при яких вилучено та знешкоджено 1393 вибухонебезпечних предметів.

 

ВИННИЦА.info


0
0