23 листоп. 2010 12:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

36

0

У Вінницькій області за тиждень виявлено 34 незаконних мігранта

У Вінницькій області за тиждень виявлено 34 незаконних мігранта

По відношенню до 40 іноземців прийнято рішення про видворення з забороною подальшого в’їзду до України


У Вінницькій області за тиждень виявлено 34 незаконних мігранта

У Вінницькій області за тиждень виявлено 34 незаконних мігранта.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

За повідомленням, протягом тижня працівники різних оперативних служб міліції перевіряли вокзали, ринки, кафе, ресторани та гуртожитки де мешкають студенти-іноземці.

За результатами проведеної операції задокументували 125 порушень іноземцями, виявлено 34 незаконних мігранта, по відношенню до 40 іноземців прийнято рішення про видворення з забороною подальшого в’їзду до України.

Зокрема в Калинівському районі видворено в примусовому порядку 36–річного громадянина Азербайджану. Не маючи відповідного дозволу на працевлаштування, чоловік працював з серпня 2009 року різноробочим на підприємстві. В лютому 2010 року його було притягнуто до адміністративної відповідальності і прийнято рішення щодо добровільного видворення з території України. Однак у визначений термін чоловік не покинув Україну і тепер його видворено примусово.

В поле зору міліції потрапив також 24-річний студент, громадяни Сирії, який був відрахований з медичного університету і протягом визначеного терміну мав залишити Україну. Добровільно він не покинув Україну і тепер його також видворять примусово.

Наразі підготовлено та направлено на розгляд до Вінницького окружного адміністративного суду 12 адмінпозовів стосовно громадян Сомалі, які незаконно перебувають на території України .

 

ВИННИЦА.info


0
0