4 жовт. 2010 10:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

26

0

У Вінницькій області закладено камінь під будівництво нового храму

У Вінницькій області закладено камінь під будівництво нового храму

Храм буде побудовано на честь свята Різдва Пресвятої Богородиці


У Вінницькій області закладено камінь під будівництво нового храму

У селі Новоселиця Жмеринського району Вінницької області закладено камінь під будівництво нового храму на честь свята Різдва Пресвятої Богородиці.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької Єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

За повідомленням, відвідавши парафію Різдва Пресвятої Богородиці, що у селі Новоселиця Жмеринського району Єпископ Вінницький та Брацлавський Онуфрій у співслужінні з секретарем Вінницької Єпархії прот.Ігорем Сіранчуком, благочинним Жмеринського району прот.Василем Вавриком та настоятелем відслужив Вечірню службу, а також освятив та заклав наріжний камінь під будівництво нового храму.

Владика Онуфрій поздоровив настоятеля і парафіян із закладенням фундаменту під майбутній храм. «Багато з вас, стоячи тут переживають і хвилюються, як же розпочати будівництво та воздвигнути стіни церкви. Не бійтесь, Господь благословив нам сьогодні закласти наріжний камінь, а пройде деякий час, і ми сподобимося побачити і сам храм. Перш за все будуйте нерукотворний храм – храм своєї душі, єднайтесь, робіть усе спільними силами, щоби не відступити від святої справи», - сказав Владика Онуфрій благословляючи парафіян на зведення нового храму.

 

ВИННИЦА.info


0
0