16 верес. 2010 13:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

49

0

У Вінницькій області затримано гвалтівника

У Вінницькій області затримано гвалтівника

Після злочину він навіть змінив зовнішність, щоб його не знайшли


У Вінницькій області затримано гвалтівника

Співробітники Гніванського відділу міліції спільно з працівниками карного розшуку управління МВС України у Вінницькій області затримали жителя міста Вінниці, який зґвалтував 17-річну дівчину.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю управління МВС у Вінницькій області.

За повідомленням, 17-річна дівчина поверталась додому та коли проходила вулицею вздовж лісового масиву, ззаду на неї напав невідомий чоловік. Він схопив її за шию та поволік у лісосмугу, де ґвалтівник задовольнив свою похіть. Після цього нападник зник.

Постраждала звернулась до міліції після чого правоохоронці почали шукати невідомого чоловіка за описом потерпілої.

Виявилось, що 36-річний вінничанин після скоєння злочину змінив зовнішність. За описом постраждалої, зловмисник мав довге волосся. А затримали правоохоронці коротко стриженого чоловіка.

Затриманий житель міста Вінниці раніше тричі був засуджений за аналогічні злочини. На момент скоєння злочину, він вже півроку був на волі та завів родину.

Коли чоловіка затримали, він пояснив, що в нього періодично виникає бажання заволодіти жінкою, яка йому може просто сподобатись на вулиці.

Під час розслідування було з’ясовано, що затриманий намагався зґвалтувати в тому самому лісовому масиві ще двох дівчат, але їм вдалось втекти.

Після зґвалтування 17-річної дівчини чоловік маршруткою повернувся у Вінницю та спалив одяг, в якому чинив насилля. Після цього він відвідав перукарню, де з його довгого волосся зробили зачіску «їжак». Таким чином зловмисник сподівався залишитись невпізнаним та уникнути покарання.

За висновком судово-психіатричної експертизи затриманий психічно здоровий та на момент вчинення злочину міг усвідомлювати свої дії та керувати ними.

Наразі затриманий знаходиться в слідчому ізоляторі. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.3 ст.152 «Зґвалтування» Кримінального Кодексу України, яка карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років.

Всі матеріали справи направлено до суду.

 

ВИННИЦА.info


0
0