16 листоп. 2010 16:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

39

0

У Вінницькій області затримано трьох неповнолітніх акуратних злодійки

У Вінницькій області затримано трьох неповнолітніх акуратних злодійки

Дівчини протягом двох місяців вчинили 6 крадіжок вкравши понад 10 тисяч гривень та 30 доларів


У Вінницькій області затримано трьох неповнолітніх акуратних злодійки

В одному з сіл Крижопільського району Вінницької області три неповнолітні дівчини протягом двох місяців вчинили 6 крадіжок вкравши 10,7 тисяч гривень та 30 доларів.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

За повідомленням, потерпілими від крадіжок виявились літні люди віком від 60 до 73 років, які і не підозрювали, що їх обікрали.

Серед дівчат - дві 14-річні навчаються у паралельних класах однієї школи, а третя 17-річна – в минулому році закінчила 9 класів. Дівчата навчаються погано, виховуються у неповних сім’ях. До того ж мами, які самі виховують своїх дітей, не байдужі до міцних напоїв, а одну з дівчат виховує бабуся, оскільки її мама знаходиться на заробітках.

Про те, що школярки грабують літніх людей стало відомим випадково, коли класні керівники дівчат звернули увагу на те, що у їхніх вихованок з’явились мобільні телефони, цифрові фотоапарати, золоті прикраси та нова одежа. Про це вони повідомили дільничному інспектору, якому під час бесіди дівчата зізнались звідки в них гроші на нові речі.

Коли до потерпілих прийшли співробітники міліції, вони навіть одразу не зрозуміли навіщо. Адже, ніхто з них з заявами про крадіжки до міліції не звертався.

Літні люди навіть не знали, що сховані ними заощадження - викрадені.

Дівчата знали, де зазвичай в господарстві люди залишають ключі від будинку. Коли господар чи господарка будинку йшли з дому, неповнолітні брали ключ, відчиняли будинок та акуратно вишукували схованки з грошима.

Потім зачиняли будинок, а ключ повертали на місце. Таким чином дівчата вчинили шість крадіжок.

Відносно неповнолітніх порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) КК України.

 

ВИННИЦА.info


0
0