18 серп. 2010 18:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

43

0

У Вінницькій області згадали загиблих міліціонерів

У Вінницькій області згадали загиблих міліціонерів

22 серпня в Україні відзначається День пам`яті міліціонерів, які загинули під час виконання службових обов`язків

 


У Вінницькій області згадали загиблих міліціонерів

У Вінницькій області 18 серпня вшанували пам’ять міліціонерів, які загинули під час виконання службових обов`язків.

Про повідомляє головне управління з питань внутрішньої політики у справах засобів масової інформації та зв`язків з громадськістю Вінницької облдержадміністрації.

За повідомленням, представники влади області зустрілися з вдовами, матерями і дітьми загиблих міліціонерів, щоб висловити їм свою подяку та від імені обласної влади цим людям було вручено грошову компенсацію.

Заступник голови Вінницької обласної ради Віктор Вікалюк підкреслив, що такі родини завжди відчуватимуть підтримку і розуміння з боку влади у вирішенні матеріально-побутових проблем, у лікуванні та оздоровленні, отриманні вищої освіти дітьми.

Після вручення грошових виплат представники ГУМВС у Вінницькій області та обласне керівництво взяли участь у скорботному мітингу поблизу пам’ятника міліціонерам, які загинули під час виконання службових обов`язків, який розташований в Центральному парку ім.М.Горького.

Після мітингу родини загиблих попрямували до храму Димитрія Солунського, який є заступником всіх тих, хто присвятив себе службі у правоохоронних органах. Тут відбулася поминальна панахида по загиблих солдатах правопорядку.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0