16 черв. 2017 11:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

36

0

У Вінницькій облдержадміністрації через конкурс шукають начальника відділу інформаційного забезпечення

У Вінницькій облдержадміністрації через конкурс шукають начальника відділу інформаційного забезпечення

 Зарплата – 4500 гривень


У Вінницькій облдержадміністрації через конкурс шукають начальника відділу інформаційного забезпечення

 У Вінницькій облдержадміністрації оголосили конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника відділу інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації управління інформаційних технологій апарату.

Відповідне розпорядження від 9 червня 2017 року опубліковано на сайті Вінницької ОДА.

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника відділу інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації управління інформаційних технологій апарату Вінницької облдержадміністрації:

Посадові обов’язки: Начальник відділу інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації управління інформаційних технологій апарату облдержадміністрації здійснює організацію роботи інформаційної системи облдержадміністрації: комп’ютерної техніки та сервісів, надання методично-консультативної допомоги з питань експлуатації, налаштування комп’ютерної техніки та програмного забезпечення, забезпечення безпеки обробки, зберігання та передачі інформації, яка є власністю держави, організація технічного захисту.

Умови оплати праці: Посадовий оклад - 4500 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду: Безстрокове призначення на посаду.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання:

1. Копія паспорта громадянина України.

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.

5. Посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

6. Заповнена особова картка встановленого зразка.

7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік (подається у порядку, передбаченому Законом України «Про запобігання корупції»).

Строк подання документів: 30 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби, до 12 липня 2017 року.

Документи приймаються за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 70, каб.427

Дата, час і місце проведення конкурсу: 18 липня 2017 року о 15 год. за адресою: 21100, м. Вінниця, вул. Соборна, 70, Вінницька обласна державна адміністрація.

Вінниця.info