30 листоп. 2010 11:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

40

0

У Вінницькій облраді обирають першого заступника та заступника голови

У Вінницькій облраді обирають першого заступника та заступника голови

На посаду першого заступника голови обласної ради внесено кандидатуру Игора Крєвского, а на посаду заступника голови вінницької обласної ради запропонований Юрій Мєдвєдєв


У Вінницькій облраді обирають першого заступника та заступника голови

Депутати Вінницької обласної ради шляхом таємного голосування обирають першого заступника та заступника голови облради.

Пропозиції щодо кандидатур на ці посади вніс голова Вінницької обласної ради Сергій Татусяк. На посаду першого заступника голови обласної ради внесено кандидатуру Игора Крєвского, який обраний депутатом облради за списком від Партії Регіонів.

На посаду заступника голови вінницької обласної ради запропонований Юрій Мєдвєдєв, який пройшов у Вінницьку облраду за списком від партії ВО "Батьківщина" та раніше очолював обласний осередок партії.

Наразі триває процедура таємного голосування, результати якого будуть відомі згодом.

Нагадаємо, 25 листопада 210 року Президіум партії "Всеукраїнске об’єднання "Батьківщина" звільнив виконуючого обов’язки голови Вінницької обласної організації партії Юрія Мєдвєдєва призначивши замість нього в.о. голови Людмилу Щербаківську.

Також 11 листопада Вінницька обласна рада обрала своїм головою Сергія Татусяка.

Тоді за кандидатуру голови Вінницької облради проголосувало 96 із 104 депутатів, які взяли участь у голосуванні. При цьому кандидатуру С.Татусяка підтримали від 16 до 20 депутатів з фракції "Батьківщина", яку очолював Юрій Медведєв.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0