22 груд. 2015 12:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

405

0

У Вінницькій ОДА новий директор Департаменту охорони здоров’я

У Вінницькій ОДА новий директор Департаменту охорони здоров’я

Людмила Грабович куруватиме департаментом охорони здоров'я Вінницької ОДА


У Вінницькій ОДА новий директор Департаменту охорони здоров’я

 Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації № 289-рк на посаду директора Департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації призначено Людмилу Олексіївну Грабович.

Про це інформує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

«Відповідно до частини другої статті 11, пункту 3 частини першої статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження голови облдержадміністрації від 17 грудня 2015 року № 778 «Про ліквідацію Департаменту охорони здоров’я та курортів облдержадміністрації та утворення Департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації», за погодженням з Міністерством охорони здоров’я України: Призначити Грабович Людмилу Олексіївну на посаду директора Департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації з 22 грудня 2015 року з посадовим окладом відповідно до штатного розпису, по переводу з департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради», - йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, що раніше голова обласної державної адміністрації підписав розпорядження «Про ліквідацію Департаменту охорони здоров’я та курортів та утворення Департаменту охорони здоров’я Вінницької облдержадміністрації».

З 2011 року Людмила Грабович очолювала департамент охорони здоров'я Вінницької міської ради.

Довідка:

Народилась у м. Краматорськ Донецької області. Закінчила Донецький медичний інститут ім. М. Горького, стоматологічний факультет у 1983 році.

За державним розподілом пройшла інтернатуру та почала працювати дитячим стоматологом у стоматологічній поліклініці Замостянського району м. Вінниці. Завідуючою дитячим стоматологічним відділенням стала у 1987 році. З 1989 року по 1993 рік працювала завідуючою стоматологічним кабінетом у складі радянських військ за кордоном.

В травні 1993 року повернулась до роботи лікарем стоматологом-хірургом в Замостянську стоматологічну поліклініку м. Вінниці, після проходження спеціалізації по хірургічній стоматології.

З 1.01.1994 року по 1.03.2003 року працювала завідуючою лікувально-хірургічного відділенням в цій же поліклініці. З 2.02.2004 року по 01.03.2008 року працювала головним лікарем стоматологічної поліклініки «Замостянський клінічний стоматологічний центр», та працювала за суміщенням 0,25 ставки лікарем стоматологом-хірургом.

З березня 2008 по січень 2011 року працювала головним лікарем стоматологічної поліклініки «Вінницький міський клінічний стоматологічний центр».

Має вищу кваліфікаційну категорію як лікар стоматолог хірург та вищу категорію організації та управління охороною здоров’я.

З 2011 року очолювала департамент охорони здоров'я міської ради.

ВИННИЦА.info