29 берез. 2017 15:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

41

0

У Вінницькій ОДА оголосили конкурс на посаду заступника департаменту

У Вінницькій ОДА оголосили конкурс на посаду заступника департаменту

 Шукають заступника директора Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації


У Вінницькій ОДА оголосили конкурс на посаду заступника департаменту

 Голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій підписав розпорядження про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б». Шукають заступника директора Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

Документ опублікований на сайті ОДА.

Посадові обов’язки

  • здійснення заходів з реалізації державної політики у сфері соціального захисту працюючого населення, соціальної підтримки та надання соціальних послуг особам похилого віку, інвалідам;

  • захисту прав та реалізації соціальних гарантій, визначених законодавством України для окремих категорій населення, у тому числі сімей з дітьми, малозабезпечених сімей, ветеранів війни та праці, учасників антитерористичної операції, жертв політичних репресій та нацистських переслідувань, громадян, які постраждали внаслідок надзвичайних ситуацій;

  • виконання повноважень з питань соціального становлення та розвитку молоді, поліпшення становища сімей з дітьми, багатодітних та молодих сімей, оздоровлення та відпочинку дітей, попередження насильства в сім’ї, забезпечення рівних прав і можливостей чоловіків та жінок, протидії торгівлі людьми.

Умови оплати праці - посадовий оклад - 6800 грн.,  надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього  фонду оплати праці – премія.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду – безстроково.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

  • Копія паспорта громадянина України.

  • Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

  • Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

  • Копія (копії) документа (документів) про освіту.

  • Заповнена особова картка встановленого зразка.

  • Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік.

Строк подання документів: 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби.

Дата, час і місце проведення конкурсу – 20 квітня 2017 року о 15 год. за адресою: 21100, м. Вінниця, вул. Соборна, 70, Вінницька обласна державна адміністрація.

Контактна особа - Герасимюк Костянтин Харитонович, тел. (0432) 61-45-16, [email protected]

Вінниця.info