11 верес. 2015 12:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

79

0

У вінницькій «Самопомочі» скандал. У Добкіна з’явився конкурент по передвиборчому відео

У вінницькій «Самопомочі» скандал. У Добкіна з’явився конкурент по передвиборчому відео

 У Вінниці кандидати на вибори від «Самопомочі» закидали один одного компроматами 


У вінницькій «Самопомочі» скандал. У Добкіна з’явився конкурент по передвиборчому відео

 8 вересня під час з’їзду об’єднання «Самопоміч» у Києві назрів «вінницький скандал». Як пише видання «Дело», член вінницького осередку «Самопомочі» Олександр Слободянюк, який увійшов до списку кандидатів у депутати до облради, звинуватив голову Вінницької обласної організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Вадима Шкільняка, що висувається кандидатом в депутати до Вінницької міської ради, в розкраданні волонтерських коштів та продажі місць у списках.

«У Вінницькому обласному штабі під час АТО у Вінниці був відкритий центр волонтерів. Кошти, які люди приносили, розкрадалися. За центр відповідав наш нинішній обласний керівник Вадим Шкільняк і Валерій Цокун. На моїх очах кошти розкрадалися», - поскаржився Слободянюк, якого цитує «Дело».

Також він розповів, що в деякі члени «Самопомочі» вимагали по $ 25000 за місце в міськраді Вінниці.

«Вчора я в офісі розмовляв з Вадимом Шкільняком і з мене вимагали гроші. Спочатку 200 тис. гривень, потім ще 100 тис. гривень, - додав Слободянюк. При цьому він допускає, що Шкільняка хтось покриває в київському штабі «Самопомочі», тому що інформація в центр не доходить, - пише видання «Дело».

Редакції ВИННИЦА.info не вдалось отримати коментар Вадима Шкільняка щодо звинувачень на його адресу, він не відповідав на дзвінки, але ми залишаємо за ним право на відповідь.

Тим часом, заяви О. Слободянюка, який є працівником приватного сільськогосподарського підприємства «Сонечко», спровокували інші інциденти в «Самопомочі». Схоже, що вінницька «Самопоміч» почала сама себе з’їдати. Через два дні після з’їзду партії, в мережі з’являється відео, як Олександр Слободянюк готується до проведення виборчої кампанії, що нагадує підготовку до виборів скандального харківського губернатора Михайла Добкіна.

Якщо Добкін увійшов в історію з фразою «текст по дебильному написан», то Слободянюк з жестикуляцією, своїм «штангель циркулем» і «все буде нормально», не поступається колишньому харківському губернатору.

ВИННИЦА.info

title

title