21 серп. 2015 11:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

130

0

У вінницькій школі №34 відремонтували і утеплили дах

У вінницькій школі №34 відремонтували і утеплили дах

 До початку навчального року ремонт покрівлі планується завершити


У вінницькій школі №34 відремонтували і утеплили дах

 У вінницькій загальноосвітній школі №34 реконструюють дах. Наразі там виконано демонтаж рулонного покриття покрівлі, ремонт цегляної кладки вентиляційних каналів, штукатурку стін в місцях примикань покрівлі, вже завезено і матеріали для утеплення. До початку навчального року ремонт покрівлі планується завершити.

Про це інформує Департамент у справах ЗМІ  та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

На це літо була запланована реконструкція покрівель у 2-х школах: №34 та №25. Наразі в 25-ій роботи вже завершено, а в 34-ій школі роботи в розпалі. Представники підрядної організації, що здійснює реконструкцію, розповіли, що вони вже виконали підготовчі роботи і розпочинають утеплення. За словами прораба, робітники не знімали старий шар теплоізоляції. Після монтажу мінвати його товщина збільшиться до 24 сантиментрів.

«У 25-ій школі при підтримці Фонду регіонального розвитку ми будемо робити повне утеплення приміщення. Дах вже на завершальному етапі. В минулому році ми за грантові кошти замінили всі вікна. Це буде перша школа, яка буде відремонтована за усіма правилами енергозбереження. В цьому році також ми робимо реконструкцію та утеплення даху 34-ї школи. А на наступний рік ми також будемо працювати із Фондом регіонального розвитку, щоб ще й утеплити стіни цього навчального закладу»,  – розповів в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов .

В цьому році капітальний ремонт даху було виконано в школі в ЗШ №12 та проведено реконструкцію покрівлі ДНЗ №27. Поточний ремонт даху зроблено ще у 5-ти вінницьких школах.

У вінницькій школі №34 відремонтували і утеплили дах

У вінницькій школі №34 відремонтували і утеплили дах - фото 2

У вінницькій школі №34 відремонтували і утеплили дах - фото 3

У вінницькій школі №34 відремонтували і утеплили дах - фото 4

ВИННИЦА.info