27 груд. 2017 10:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

104

0

У Вінницькому «Аналозі» рознощик води провалився у шахту ліфта

У Вінницькому «Аналозі» рознощик води провалився у шахту ліфта

 За словами працівників  «Аналога», у шахту ліфта провалився чоловік 


У Вінницькому «Аналозі» рознощик води провалився у шахту ліфта

26 грудня  рятувальники Вінниці отримали виклик у приміщення «Аналог», що по Хмельницькому шосе, там в шахту ліфта провалився чоловік.

Про це Вінниця.info повідомив керівник прес-служби Державної служби надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Олександр Кутовий.

«В адмінбудівлі у шахту вантажного ліфта провалився чоловік. Він знаходився у шоковому стані. Нам довелося його витягати. Потім передали лікарям», - пояснив О. Кутовий.

За словами працівників  «Аналога», у шахту ліфта провалився чоловік, який доставляв питну воду.

«Це привезли воду. Її рознощик, скоріш за все, просто полінувався підніматися сходами. Спробував відкрити двері вантажного ліфта.  Але той ліфт ще 2014 року не працює. Та у чоловіка вийшло двері вирвати. Він, скоріше за все, зайшов у темну кабіну і не помітив, що там пустота. От і впав у підвал. Пролетів не багато, не  мало, але з чотири метри. Слава Богу, обійшлося без переломів. Але забої вище середньої важкості, у нього таки залишилися. Коли рятувальники його дістали, медики «швидкої» переклали його на ноші та повезли у травматологію. Чесно кажучи, для нас всіх це незрозуміла ситуація, адже видно, що ліфт не працюючий. І чому людина взагалі виривала двері», - зауважив Михайло Цибульський, керівник фірми, яка займається орендою в «Аналозі».

Вінниця.info