5 лют. 2016 17:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

123

0

У Вінницьку дитячу обласну лікарню можна зареєструватися онлайн і по телефону

У Вінницьку дитячу обласну лікарню можна зареєструватися онлайн і по телефону

 Обласна дитяча лікарня започаткувала європейський метод реєстрації пацієнтів


У Вінницьку дитячу обласну лікарню можна зареєструватися онлайн і по телефону

 У Вінницькій дитячій обласній клінічній лікарні був створений власний сайт, де пацієнти мають змогу зареєструватися в телефонному та онлайн-режимі.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

 Для забезпечення якісного медичного обслуговування, на сьогоднішній день, медична допомога у закладі, максимально наближена до пацієнта. Першим етапом у цьому стало – конструювання консультативних підрозділів у єдиному приміщені. Хворий з легкістю знаходить і обирає необхідну послугу, при цьому не блукаючи по всьому закладу.

Наступним етапом реконструкції лікарні, було створення власного сайту та започаткування реєстрації пацієнтів в телефонному та онлайн-режимі. Це забезпечило зменшення черг в реєстратурі, пришвидшило обслуговування та дало можливість лікарю та відвідувачеві, яка звернулась до нього, правильно розприділяти свій час.

– «Пацієнт повинен створювати зручні для себе умови, та отримувати оперативні та якісні послуги, коли звертається до нас з тією чи іншою проблемою. Створення сайту – це технічно важкий процес, але на сьогоднішній день все повністю організовано. Основні результати, які ми очікуємо отримати – це значно зменшити черги на прийом. Таким способом, відвідувачі не лише зберігатимуть свій час, але й не будуть контактуватимуть з іншими хворими.» - розповів головний лікар Василь Паненко, який став засновником та координатором нововведення.

 Така зручна позиція запису до лікаря, вже принесла багато позитивних результатів і схвальних відгуків. Щоб потрапити на прийом до лікаря потрібно зайти на офіційну сторінку лікарні, заповнити анкету, обрати потрібного лікаря, час та подати заявку.

 Всі працівники лікарні долучалися до розробки такого масштабного проекту, вносили свої ідеї та збирали потрібні матеріали. Технічна робота була покладена на працівників АСУ та фахівців у комп’ютерній галузі.

 

ВИННИЦА.info