14 груд. 2010 19:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

52

0

У Вінницю повертається Дід Мороз з подарунками та вже шукає помічників

У Вінницю повертається Дід Мороз з подарунками та вже шукає помічників

з 19 по 29 грудня в одному з Торгівельних центрів Вінниці діти, їхні батьки та просто небайдужі вінничани та гості міста зможуть подарувати іграшку, або дитячу книжку тим діткам, які не мають змоги обирати самі новорічні подарунки


У Вінницю повертається Дід Мороз з подарунками та вже шукає помічників

Український Дід Мороз, що мандрував цілий рік світом, знову повернувся у Вінницю, щоб знайти нових друзів. На думку Українського Новорічного Чарівника саме у Вінниці має розпочатись цьогорічна акція «Стань помічником Діда Мороза», у якій братимуть участь і діти і дорослі. Цю ідею радо підтримав великий друг українських діток - Фонд Петра Порошенка, який привіз сьогодні солодкі подарунки для маленьких вінничан.

Під час заходу з 19 по 29 грудня в одному з Торгівельних центрів Вінниці діти, їхні батьки та просто небайдужі вінничани та гості міста зможуть подарувати іграшку, або дитячу книжку тим діткам, які не мають змоги обирати самі новорічні подарунки. По закінченню акції усі зібрані дарунки Дід Мороз привезе до школи-інтернату в селі Будне Шаргородського району.

У відповідь новорічний чарівник та його головний помічник - фонд Петра Порошенка обдарують благодійника солодким подарунком та здійснять посвяту у помічники Діда Мороза.

ВИННИЦА.info


0
0