28 січ. 2011 19:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

45

0

У Вінницю прислали нового керівника податкової міліції

У Вінницю прислали нового керівника податкової міліції

Андрій Таранов до цього працював у податкової міліції Солом’янського району Києва


У Вінницю прислали нового керівника податкової міліції

Державна податкова служба звільнила з посади першого заступника голови своєї адміністрації у Вінницькій області – начальника управління податкової міліції Віктора Максимишина, призначивши замість нього виконуючим обов’язки Андрія Таранова.

Про це повідомляє прес-служба Управління податкової міліції ДПА у Вінницькій області.

За повідомленням, 28 січня керівникам структурних підрозділів та особовому складу податкової міліції ДПА у Вінницькій області представлений перший заступник начальника управління податкової міліції, який виконуватиме обов’язки першого заступника голови ДПА – начальника управління податкової міліції області, Андрія Таранова.

Представили нового керівника обласної міліції заступник начальника ГУПМ ДПС України Руслан Плющ та голова ДПА в області Олександр Вітрук.

До цього призначення, 35-річний Таранов працював начальником головного відділу податкової міліції у Солом’янському районі м. Києва.

Попередник Андрія Таранова, Віктор Максимишин, який очолював УПМ ДПА в області з травня 2010 року, звільнений з посади за власним бажанням.

Нагадаємо, що у травні 2010 року Державна податкова адміністрація України звільнила з посади заступника голови своєї адміністрації у Вінницькій області – начальника управління податкової міліції Василя Дремлюгу, призначивши замість нього Віктора Максимишина.

ВИННИЦА.info


0
0