16 квіт. 2015 09:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

83

0

У Вінницю їде всесвітньовідомий театр тіней

У Вінницю їде всесвітньовідомий театр тіней

 В Будинку офіцерів відбудеться вистава «Крик душі» від українського театру тіней Teulis


У Вінницю їде всесвітньовідомий театр тіней

 22 квітня у Вінниці в Будинку офіцерів відбудеться вистава «Крик душі» від українського театру тіней Teulis, який став відомий завдяки своїй участі у найбільших талант-шоу в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччини. Teulis гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Туреччині, а зовсім нещодавно повернувся з Японії, де 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.

Театр тіней Teulis - це сучасне мистецтво, вільне від шаблонів і рамок. За свою чотирирічну історію колектив театру не раз зривав шквал оплесків в багатьох країнах Європи та інших континентів. Постановка театру Teulis - це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій.

Театр тіней дивовижно простий в ідеї, і йому підвладні чудеса перетворення. Варто лише акторові зайти за напівпрозорий екран, як для глядачів починається мультиплікація: темні фігури виростають одна з одною, перетворюються, змінюються в розмірах.

Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна втілити в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете в атмосферу чарівного шоу та захоплюючої дух хореографії. Живе втілення людських почуттів за допомогою мови жестів і символізму силуетів здатне передати більше емоцій і сенсу, ніж художній фільм. Все залежить від харизматичності акторів і якості режисерської роботи. «Крик душі» - це програма, до якої театр Teulis йшов з початку свого існування. І от тепер у них є можливість голосно заявити про власні творчі амбіції та розповісти про почуття, що накопичилися перед широкою українською аудиторією. З кінця березня театр тіней вирушив у всеукраїнський тур.

«Наш конкурсний номер на талант-шоу «Tu si que vales» в Італії, підготований в авральному режимі за кілька днів, завдяки несподіваному виходу Teulis в наступний тур змагань, показав всьому світу: військові конфлікти між технократами зобов'язані провокувати в людині людяність! Але ми не з тих молодих колективів, які в ім'я швидкої слави дозволяють собі до непристойності відкрито експлуатувати глобальні проблеми внутрішньої і світової політики. Ми просто служителі муз, яким випала честь і відповідальність демонструвати дух нашого часу», - розповіли напередодні українських гастролей з виставою «Крик душі» продюсери шоу театру-студії тіней Teulis Роман Соколов та Віталій Сусловець.

Анонсуючи своє неймовірне шоу, представники театру звертають увагу на те, що це буде цілісний в технічному і емоційному плані перфоманс, а не простий набір статичних слайдів. Майстри театрального, циркового та танцювального мистецтва створять дивовижні композиції, не вдаючись до використання штучних елементів (лекал, трафаретів, силуетів). Цікаві, живі історії народяться на сцені, гармонійно перетікаючи одна в іншу, чіпляючись за душі і серця публіки.

У Вінницю їде всесвітньовідомий театр тіней

У Вінницю їде всесвітньовідомий театр тіней - фото 2

У Вінницю їде всесвітньовідомий театр тіней - фото 3

У Вінницю їде всесвітньовідомий театр тіней - фото 4

У Вінницю їде всесвітньовідомий театр тіней - фото 5

У Вінницю їде всесвітньовідомий театр тіней - фото 6

У Вінницю їде всесвітньовідомий театр тіней - фото 7

"Новини культурного життя Вінниці"

title